logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Noblisime: holuri mici, moderne și originale

Colecțiile de mobilier pentru hol de la Noblisime rezolvă dilema spațiului de la intrare. Sunt ultramoderne, dar având ca sursă de inspirație istoria lumii, asigură casei un farmec vizual plin de personalitate.

noblisime_hol-998
Holul Noblisime: design inedit și funcționalitate clasică
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Martie 2016

Că stăm în bloc vechi și holul este mic sau că stăm în bloc nou și nu prea avem deloc hol (se intră direct în sufragerie), Noblisime rezolvă problema mobilierului de la intrarea în casă. Modelele sunt de-o discreție pur modernă.

www.noblisime.ro
Stilul rustic, în variantă șlefuită

Holul Tajo de la Noblisime e recomandat spațiilor reduse, oferind minimul necesar depozitării încălțămintei și hainelor de stradă. Holul Tajo e compus din două corpuri alipite: un cuier cu bară de haine și agățători, îmbrăcat în oglindă, și o comodă cu sertare și uși rabatabile ce joacă inclusiv rol de pantofar. Designul modern e acompaniat de feronerie și sistem de glisare de la Blum, pentru o manevrare ușoară.

www.noblisime.ro
Hol Tajo, minimalist

Holul Nil, inspirat de civilizația egipteană, are un design misterios, grație polițelor suspendate și a comodei care pare că levitează. Deși se adresează spațiilor reduse, holul Nil are tot ce-i trebuie: cuier de haine cu bară, ascuns în spatele oglinzii, spațiu de păstrat încălțămintea, comodă cu sertare și polițe suspendate pentru personalizare cu obiecte decorative.

www.noblisime.ro
Hol Nil, cu accent pe levitație

Holul Lena de la Noblisime este un model mai simplu, dar ceva mai elegant. Se compune din comodă cu uși și sertare, polițe și oglindă. Lipsește cuierul, acest hol fiind potrivit în special pentru spațiile office, prin designul în linii drepte, destinat depozitării servietelor și gadgeturilor. Combinația de culori alb / bej perlat e discretă și ușor de integrat mai multor stiluri de amenajare interioară.

www.noblisime.ro
Hol Lena, pentru spații office

Holul Colorado e surprinzător prin combinația de culori aprinse (galben puternic / ciocolatiu) și prin designul impunător. Se adresează celor cu holuri generoase, căci se compune din mai multe piese de mobilier, ideale pentru depozitarea tuturor lucrurilor de lăsat la intrare: încălțăminte, haine, genți, chei și telefoane. Comoda cu uși poate are rol de pantofar, cuierul este la vedere, cu bară de haine, polițele sunt ușor de decorat cu accesorii, iar oglinda discretă sporește eleganța acestui mobilier.

www.noblisime.ro
Hol Colorado, cu o pată de culoare

Publicitate