logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

SzelMob: o piesă cât toată bucătăria!

Piesa de mobilier propusă de SzelMob asigură toate funcțiile unei bucătării mari: blat de lucru, chiuvetă, dulap, dulăpioare, sertare și rafturi de depozitare. Nimic nu-i lipsește! Şi e din lemn masiv de pin.

szelmob-1000
Set de rafturi și dulap pentru o bucătărie completă - Szelmob.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Martie 2016

Orice femeie visează la o casă mare în care să încapă o bucătărie dotată cu toate cele necesare. SzelMob împlinește însă acest vis la scară mică, adică chiar și într-un apartament de bloc sau o mică căsuță pitorească.

www.szelmob.ro
Spațiere pentru ordine în bucătărie

Bucătăria marca SzelMob este, de fapt, o singură piesă, dar care încorporează o sumedenie de spații de depozitare, (unele cu vitrină, altele cu uși), blat de lucru și chiuvetă. Ce-ți mai trebuie? Cheful de a găti!

www.szelmob.ro
Dulapul de sub mască e încadrat de două dulăpioare cu rafturi incluse

Detalii tehnice: piesa de bucătărie completă se potrivește spațiilor micuțe, având următoarele dimensiuni: înălțime de 120 cm, lungime 155 cm, adâncime31 cm. Bucătăria SzelMob e din lemn de pin, dar poate fi confecționată și din lemn de stejar, în mai multe variante de culoare.

www.szelmob.ro
Alternativă de culoare Alternativă de culoare pentru o bucătărie cu personalitate

Publicitate