logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Daniela, o căsuță pentru lemne

Cu o experiență de peste 20 de ani în industria producătorilor de mobilă din România, Bucin Mob vine cu soluții de depozitare a lemnelor și uneltelor de grădină. Căsuța Daniela este concepută ca o magazie în ton cu decorul natural.

daniela1-1003
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 Martie 2016

Căsuța Daniela de la Bucin Mob este confecționată din lambriuri de lemn cu grosimi între 20 și 40 mm. Dimensiunile se personalizează la cererea clientului, în funcție de suprafața grădinii, necesitățile de depozitare și aspectul estetic urmărit.

Căsuța Daniela de la Bucin Mob are funcționalitatea unei magazii de unelte și lemne de foc, însă privită din exterior e o adevărată căsuță de povești. În acest fel, curtea câștigă un punct în plus la design de exterior. Fereastra și ușa cu geam sunt detalii care conferă căsuței Daniela un aer cald de locuință, iar îmbinările capetelor de lemn sunt împrumutate din construcțiile tradiționale de lemn, considerate adevărate creații de artă populară.

daniela2-1004

Căsuța Daniela de la Bucin Mob poate fi folosită ca atare, în variantă rustică, de lemn lăcuit, dar poate fi și personalizată de proprietari, din punct de vedere cromatic. Este o provocare pentru orice familie să dea acestei mici căsuțe de lemn farmecul romantic, modern sau jovial ce o caracterizează.

Publicitate