logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Europa: o masă cât continentul!

Masa denumită Europa e o soluție ingenioasă ce împacă atât spațiile private, cât și pe cele publice. Grație celor patru dimensiuni de extindere, poate servi ca masă de pus în sufragerie sau masă de restaurant, pentru ocazii festive.

masa_europa-1006
Masă ovală Europa - Valfurniture.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 Martie 2016

ValFurniture a reușit să cuprindă într-o piesă de mobilier trei feluri de spații închise: private, office și HoReCa. Masa Europa – pentru că e cât continentul de mare – are formă ovală, cu capetele frumos rotunjite, iar cele patru nivele de extindere o fac extrem de utilă, capabilă să se muleze pe necesitățile sociale ale momentului.

scaun_europa-1005
Scaun tapiţat Europa - Valfurniture.ro

Masa Europa de la ValFurniture este confecționată din lemn masiv de fag, de unde rezultă și o greutate considerabilă. Cântărește 58,5 kg și poate susține o greutate de până la 200 kg. Ca dimensiuni tehnice, masa Europa măsoară închisă 160 cm lungime, iar extinderea maximă ajunge la 280 cm. Sistemul de extensie este acționat manual, și se bazează pe existența unui sistem de șine din lemn cu opritor. Înălțimea mesei Europa de la ValFurniture ajunge la 80 cm. Blatul mesei este realizat din placaj furniruit, cu finisaj în patru variante: cireș, wenge, nuc și mahon.

Producătorul recomandă achiziționarea mesei Europa la pachet cu scaune din aceeași colecție, din lemn de fag și cu șezut și spătar tapițate.

Publicitate
Publicitate