logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Fotoliul Matacao – culmea modularităţii

De fotolii şi canapele am auzit cu toţii, dar de fotolii cu design aşa modern nu am mai vorbit. Cele patru fotolii tapiţate denumite Matacao vor fi în centrul atenţiei indiferent de culoare, textura tapiţeriei şi, mai ales, de modul în care le combinăm.

matacao1-1008
Fotoliile Matacao sunt pe măsura imaginaţiei fiecăruia dintre noi – Vapeks.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Martie 2016

Fotoliile Matacao de la Vapeks sunt patru la număr şi fiecare are un design diferit, la nivelul şezutului. În formaţie completă, fotoliile Matacao îşi pun în valoare formele distincte şi mărimile diferite. Unul dintre fotolii are şezutul mare, celelalte trei au şezuturi mai mici. Modularitatea este a doua principală calitate a fotoliilor Matacao, după designul ultramodern, piesele tapiţate putând fi folosite ca atare (cu patru locuri individuale), ca şi canapea cu două sau trei locuri, colţar şi ca pat pentru musafiri.

{ivideo type=youtube|code=FTijpDqlkEU}

www.vapeks.ro
Textilele sunt diverse, de la stofe până imitaţie de piele

www.vapeks.ro
În ce formaţie le doriţi?

Gama de culori pentru tapiţerie este generoasă, astfel că cele patru fotolii Matacao de la Vapeks pot fi personalizate în funcţie de preferinţele clientului şi nuanţele deja existente acasă. Pentru un efect eclectic, se recomandă ca fiecare dintre cele patru fotolii să aibă culori diferite.
Fotoliile Matacao de la Vapeks sunt foarte uşor de montat şi de mutat prin casă, în concordanţă cu momentele zilei şi ocaziile de socializare cu prietenii. Au fost concepute pentru două tipuri de spaţii, publice (lounge-uri) şi private (sufragerii).

www.vapeks.ro
Uşor de configurat în funcţie de numărul celor prezenţi în încăpere

www.vapeks.ro
Mobilă pentru tineri relaxaţi, voioşi şi plini de imaginaţie

www.vapeks.ro
Pat matrimonial sau fotolii Matacao – tot aia!

Vapeks este furnizor de mobilă din Timişoara, specializat pe canapele şi fotolii tapiţate şi cu funcţionalitate modulară, adică mobila viitorului.

Publicitate
Publicitate