logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Office Tower – soluția Blum pentru munca de acasă

Inspirându-se din nevoile omului modern, Blum pare să găsească soluții inovatoare la orice problemă. Spre exemplu, în contextul pandemiei de COVID-19, tot mai mulți oameni lucrează de acasă. Dar au ei spațiu de birou?

officetower-6279
Mobilier de lucru cu beneficiile multifuncționalității./Blum-inspirations.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Noiembrie 2021

Blum vine cu o propunere concretă care să se adapteze lucrului de acasă indiferent de suprafața locuinței. Este vorba despre Office Tower, un adevărat corp office care asigură într-o singură piesă funcționalitățile mai multor corpuri de birou. Conceput pe roți în loc de picioare, Office Tower de la Blum poate fi mutat oriunde în casă, simplu de folosit în mijlocul camerei atunci când lucrezi și la fel de simplu de păstrat undeva într-un colț atunci când orele de lucru s-au încheiat.

A fost creat pentru a se potrivi de minune în locuințe oricât de mici și înghesuite; are dimensiuni caracterizate de discreție, dar și un design multifuncțional care-l face foarte practic. Se poate ascunde integrându-se mobilierului de perete.

Funcții:
•    În primul rând, Office Tower dispune de un blat de lucru pe care-ți poți așeza laptopul. Blatul are un capac care-l ascunde atunci când nu lucrezi, transformând acest corp de mobilier într-un mic dulăpior pe roți.
•    Funcția de depozitare este deservită prin trei spații – două sertare și un raft fix, permițând păstrarea dosarelor, actelor, chiar obiectele de scris. Sertarele sunt prevăzute pe cele două laterale ale Office Tower, contribuind la aspectul minimalist al piesei.
•    Adaptabilitate la fiecare client în parte. Office Tower este o piesă care se adaptează înălțimii omului, nevoii de depozitare și dimensiunilor spațiului în care urmează a fi folosit.

Office Tower de la Blum a fost creat drept o soluție de birou, un soi de asistent de lucru, ce poate fi folosit ca birou în living, în camera copilului, dar și în spații comerciale. Discreția și multifuncționalitatea îl recomandă printre piesele inovatoare ale mobilierului pentru birou.

www.blum-inspirations.com
www.blum-inspirations.com
www.blum-inspirations.com
www.blum-inspirations.com

Publicitate