logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Paks – mobilier din resturi

Când inovația întâlnește dorința de a limita risipirea resurselor, designul de mobilier ne poate surprinde chiar și într-un secol care le-a cam văzut pe toate. Ce poate face o fabrică de mobilier cu resturile textile și lemnoase rămase de pe urma activității sale? Feydom face... mobilă!

O soluție practică și de succes pentru iubitorii de animale./Feydom.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  09 Noiembrie 2021

O idee pe care ar putea să o împrumute mai mulți producători de mobilier a fost lansată de cei de la Feydom – brand de canapele și fotolii ultramodulare. Ei au decis că, în loc să arunce resturile provenite din activitatea de fabrica a mobilierului, să-l folosească. Așa a apărut Paks, o piesă de mic mobilier multifuncțională. Paks de la Feydom reprezintă un soi de taburet pentru oameni, cu adăpost interior pentru animalul de companie.

La prima vedere, Paks este un simplu taburet realizat pe modelul peticelor din stilul boem, dar în realitate reprezintă o căsuță textilă pentru pisica sau cățelul de apartament. Pe una dintre fețele taburetelui se găsește o intrare spațioasă și la interior este amenajat un culcuș pentru necuvântătoare.

Paks provine exclusiv din resturile producției de canapele și fiecare exemplar este un produs unicat din punct de vedere al tapițeriei care se croiește din petice de toate culorile și stofele. Clienții pot alege între varianta de culori calde, respectiv culori reci, dar modelul în sine e imposibil de personalizat altfel decât… întâmplător. Dimensiuni: 45 x 45 cm. Preț: 393 lei.

Despre Feydom
Brandul a fost lansat în 2005 de doi designeri din Macedonia, pornind de la dorința de a crea un stil de canapele inspirate din nevoile traiului urban. Modularitate, dehusabilitate, adaptabilitate și multifuncționalitate sunt calitățile de care orice produs Feydom are parte.

www.feydom.ro
www.feydom.ro
www.feydom.ro

Publicitate