logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Aramis Feeling: saltele Peace & Quiet

Dacă vrei calitate românească, produse care sunt fabricate în mod responsabil și un concept nou în ce privește confortul nocturn, află că fabrica Aramis Feeling din Baia Mare dispune de o colecție de saltele menită să răspundă tuturor acestor criterii. 

saltea_peace_and_quiet-6271
O nouă categorie de saltele pentru un somn cu adevărat liniștit./Aramisfeeling.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Noiembrie 2021

Este vorba despre colecția Cotton Mousse care se sprijină înainte de toate pe respectul pentru natură, după cum însuși producătorul ne asigură. Explicație? Oricare din modelele de saltea ale acestei colecții este fabricată din bumbac reciclabil și are proprietăți antialergice.

Tehnologia Peace & Quiet
Saltele Peace & Quiet de la Aramis Feeling atenuează zgomotul și preîntâmpină deformarea sau mișcarea în cazul în care partenerul de somn se întoarce de pe o parte pe alta. Adică, o saltea dublă, dar care se comportă individual pentru fiecare dintre parteneri, asigurând deplină odihnă și fermitate. 600 de arcuri împachetate individual sunt combinate cu un strat suport și un alt strat confort ceea ce conferă suport optim indiferent de poziția în care dormi – secretul tehnologiei Peace & Quiet stă în faptul că fiecare arc al saltelei este prevăzut cu un amortizor care împiedică deformarea saltelei atunci când te așezi în pat sau schimbi poziția.

Avantajele saltelelor Aramis Feeling

  • Gama de saltele Peace & Quiet de la Aramis Feeling vine cu o garanție de 25 de ani, bazată pe arcurile precomprimate și pe calitatea spumei de memorie.
  • Acest tip de saltele asigură o bună circulare a aerului; husele sunt detașabile, astfel că pot fi spălate de câte ori simți nevoia.
  • Ai timp de testare a saltelei preț de 120 de zile. Aramis Feeling anunță că în cazul în care nu ești mulțumit de saltea, o poți returna, urmând a primi înapoi întreaga sumă plătită.

„Saltelele sunt realizate în Baia Mare, în fabricile Aramis Group, cel mai mare producător de spume cu memorie, spume de tip latex și poliuretanice flexibile din sud-estul Europei și unul dintre cei mai importanți producători la nivel mondial. Sună a laudă, dar e, de fapt, statistică. Bine, e laudă susținută de argumente serioase, statistice.” – se arată pe site-ul Aramis Feeling.

Publicitate