logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Vreaudinlemn – măsuțe de cafea multifuncționale

Cochete, inedite, din materiale de calitate și capabile să atragă atenția, măsuțele de cafea fac parte din categoria aceea de mobilier pe cât de mic, pe atât de șic. Reprezintă de cele mai multe ori o investiție modestă, cu beneficii de funcționalitate și estetică. 

vreaudinlemn-6270
Mic mobilier de mare efect./Vreaudinlemn.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  05 Noiembrie 2021

Iar printre măsuțele de cafea cele mai inedite din punct de vedere al designului am descoperit câteva modele pe site-ul Vreaudinlemn.ro. Fabricate exclusiv din lemn, modelele care urmează au puterea de a surprinde plăcut, integrându-se armonios unei amenajări oricât de moderne.

Rain este un model de măsuță de cafea care combină masivitatea lemnului și suavitatea sticlei. Rezultă o piesă de mic mobilier care lasă impresia unui obiect aflat într-un echilibru magic – doar elementul de blat și unul dintre picioare se observă, fiind din lemn finisat cu ulei transparent, pe când baza stabilă a mesei, din sticlă securizată, are rolul de a asigura robustețe, dar cu maximă discreție.

www.vreaudinlemn.ro

Casino reprezintă o măsuță de cafea simplu de integrat și unei atmosfere moderne și uneia clasice. Fabricat manual din lemn masiv de stejar, are un blat ce funcționează ca o adevărată tavă, cu margini ușor înălțate pentru o mânuire ușoară și contra vărsării băuturilor pe covor. Picioarele dispuse în unghi mai mare de 90 de grade lasă impresia unei mese jucăușe, dar reprezintă un mic secret de design: fac masa mai scundă, dar cu atât mai stabilă.

www.vreaudinlemn.ro

Pawlonia se potrivește stilului minimalist, tineresc, multifuncțional. Își trage denumirea de la lemnul din care este confecționată, iar dimensiunile reduse sunt compensate de blatul cu capac ce acționează drept măsuță, tavă și sertar discret în același timp. Se numără printre cele mai bine vândute măsuțe de cafea de la Vreaudinlemn.

www.vreaudinlemn.ro

În spatele denumirii Vreaudinlemn se află o fabrică de mobilă pe comandă din județul Bacău, ce funcționează sub sloganul: Mobilă exact cum visezi! „Alege să fii designerul propriului tău mobilier.
Executăm mobila customizabilă la comandă. Îți stăm la dispoziție pentru mai multe detalii.” – se arată pe site.

Publicitate