logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Oak Spirit – mobilier neconvențional din Cluj

Cu o experiență de 18 ani în spate, Oak Spirit reprezintă o fabrică de mobilier la comandă din Cluj Napoca ce oferă nu doar mobilă ci și servicii. Echipa s-a specializat în realizarea de piese din diferite esențe lemnoase, cu accent pe lemnul de stejar.

Mobilă la comandă din lemn de stejar./Oakspirit.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Noiembrie 2021

Au pornit de la pasiunea pentru sculptură, dar cu timpul au ajuns să facă piese de mobilier personalizat. În echipa Oak Spirit lucrează șase meșteri în fabricarea de mobilă pe comandă, capabili să transpună în realitate orice proiect, oricât de neconvențional. Fabrica a beneficiat în 2017 de Programul Start-Up Nation, prilej cu care a achiziționat utilaje noi de prelucrare a materialelor pentru mobilier. Deși materialul preferat în această fabrică este lemnul de stejar, la cererea clientului se utilizează și materiale la îndemână precum PAL sau MDF.

Echipa Oak Spirit s-a specializat în crearea de mobilier de orice tip, de la mobila de bucătărie la cea de dressing sau baie. Fiecare dintre proiecte este dus la capăt până în cele mai mici detalii în sensul proiectării, fabricării, transportării și montării la domiciliu. În cazul mobilei de baie sau bucătărie, echipa Oak Spirit realizează până și racordările necesare unei funcționări perfecte și imediate.

Avantaje:

  • Măsurători realizate la domiciliu de către reprezentanții atelierului Oak Spirit
  • Livrare în 30 de zile timp mediu; cele mai simple piese de mobilier pot fi livrate în doar câteva zile, iar cele mai complexe pot ajunge acasă în circa 45 de zile. Depinde de complexitatea și cantitatea mobilierului comandat.

„Obiectivul nostru este să oferim mobilier la prețuri accesibile, mobilierul de bucătărie complet utilizabil, o casă mai curată și fără deteriorări sau stricăciuni apărute pe durata montajului. Acestea reduc din timpul și disconfortul clientului de a aștepta beneficiul mutării în propria casă cat mai ușor.” – se arată pe site-ul Oak Spirit.

www.oakspirit.ro
www.oakspirit.ro
www.oakspirit.ro