logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

StudioMob – birouri pentru chef de muncă

Mese cu aspect de dining, rafturi cu aer pitoresc de bibliotecă, fronturi ale ușilor de dulap cu finisaj clasic. Luați toate aceste mici detalii, potriviți-le cromatic și amplasați-le în birou. Veți avea un interior de lucru care vă va face să munciți din plăcere.

studiomob2-4238
Mobilă la comandă și multe alte beneficii/Studiomob.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  26 Iunie 2019

StudioMob este un atelier de mobilă la comandă din Ilfov, Ștefăneștii de Jos, adresându-se atât clienților cu locuințe private, cât și industriei office și celei horeca. Mobilierul se execută din materialul ales de client, pe dimensiunile încăperii și în stilul care să se potrivească și clientului, și încăperii.

StudioMob oferă nu doar servicii de execuție a mobilierului, ci și servicii de consiliere, ceea ce este un pas înainte în ce privește nivelul estetic al amenajărilor interioare din România. Tot mai mulți români înțeleg că o amenajare reușită nu înseamnă doar mobilier foarte scump, cât mai ales implicarea unui profesionist în domeniu – designer de interioare sau arhitect de interioare.
StudioMob are câteva proiecte de amenajări ale spațiilor de birou la care și-a adus aportul nu doar prin furnizarea mobilierului, ci prin consiliere în ce privește designul mobilierului. Au rezultat spații originale care transformă atmosfera de lucru. Mobilierul este de cele mai multe ori atipic celui de birou, dar în sens bun. Spre exemplu, mesele StudioMob folosite pentru sălile de consiliu se încadrează unui stil modern, minimalist, dar extrem de cald și viu: blaturi suple din materiale rezistente, picioare elegante, în combinații de încrucișare cât mai inedite.

www.studiomob.ro

Dulapurile cu rol de depozitare a actelor sunt de asemenea diferite de ce ne-am obișnuit în trecut: au aspectul aerisit al unor corpuri de bibliotecă sau chiar corpuri de tip dressing.

Fronturile ușilor de dulap sunt disponibile în mai multe variante de combinații cromatice, aducând un plus de culoare biroului și contribuind la creșterea nivelului de confort într-un spațiu dedicat eficienței.

www.studiomob.ro
www.studiomob.ro
www.studiomob.ro
www.studiomob.ro

Pe lângă consiliere și executare mobilier, StudioMob asigură și transportul și montajul mobilei. Pentru clienții din anumite zone, acest serviciu este gratuit.

Publicitate