StudioMob – birouri pentru chef de muncă

Mese cu aspect de dining, rafturi cu aer pitoresc de bibliotecă, fronturi ale ușilor de dulap cu finisaj clasic. Luați toate aceste mici detalii, potriviți-le cromatic și amplasați-le în birou. Veți avea un interior de lucru care vă va face să munciți din plăcere.

 +6
Mobilă la comandă și multe alte beneficii/Studiomob.ro
  |  

StudioMob este un atelier de mobilă la comandă din Ilfov, Ștefăneștii de Jos, adresându-se atât clienților cu locuințe private, cât și industriei office și celei horeca. Mobilierul se execută din materialul ales de client, pe dimensiunile încăperii și în stilul care să se potrivească și clientului, și încăperii.

StudioMob oferă nu doar servicii de execuție a mobilierului, ci și servicii de consiliere, ceea ce este un pas înainte în ce privește nivelul estetic al amenajărilor interioare din România. Tot mai mulți români înțeleg că o amenajare reușită nu înseamnă doar mobilier foarte scump, cât mai ales implicarea unui profesionist în domeniu – designer de interioare sau arhitect de interioare.
StudioMob are câteva proiecte de amenajări ale spațiilor de birou la care și-a adus aportul nu doar prin furnizarea mobilierului, ci prin consiliere în ce privește designul mobilierului. Au rezultat spații originale care transformă atmosfera de lucru. Mobilierul este de cele mai multe ori atipic celui de birou, dar în sens bun. Spre exemplu, mesele StudioMob folosite pentru sălile de consiliu se încadrează unui stil modern, minimalist, dar extrem de cald și viu: blaturi suple din materiale rezistente, picioare elegante, în combinații de încrucișare cât mai inedite.  +6 www.studiomob.ro

Dulapurile cu rol de depozitare a actelor sunt de asemenea diferite de ce ne-am obișnuit în trecut: au aspectul aerisit al unor corpuri de bibliotecă sau chiar corpuri de tip dressing.

Fronturile ușilor de dulap sunt disponibile în mai multe variante de combinații cromatice, aducând un plus de culoare biroului și contribuind la creșterea nivelului de confort într-un spațiu dedicat eficienței. +6 www.studiomob.ro +6 www.studiomob.ro +6 www.studiomob.ro +6 www.studiomob.ro

Pe lângă consiliere și executare mobilier, StudioMob asigură și transportul și montajul mobilei. Pentru clienții din anumite zone, acest serviciu este gratuit.


Spacestor – mobilier pentru intimitate

La nivel internațional, designul mobilierului office se reinventează de la o zi la alta. Accentul cade pe nevoia de intimitate și discreție în mijlocul unei aglomerații tipice mediului de lucru. S-a impus deja trendul spațiilor office enorme, deschise, în defavoarea birourilor închise ca niște cutii.

 +3
Modern, practic, elegant/Architonic.com
  |  

Avem deci toată echipa de lucru laolaltă. Totuși, nu toți angajații lucrează la același lucru, fiecare face altceva. Cum rezolvi nevoia fiecăruia de izolare pentru a se putea concentra? Spacestor este unul dintre posibilele răspunsuri.
Spacestor reprezintă „o cabină” inspirată de tradiționala cabină telefonică, numai că acum scopul este de a petrece aici mai mult timp decât cel alocat unei convorbiri telefonice. În locul telefonului, avem o măsuță de folosit ca blat pentru laptop, iar vizavi e amplasată o băncuță de un singur loc, înlocuind cu succes scaunul de birou. Și-n acest fel, vechea cabină telefonică a devenit spațiu office.  +3 www.architonic.com

Spacestor are trei pereți, dar aceștia sunt izolați fonic, permițând angajatului să se izoleze de restul echipei fără să plece însă din mijlocul celorlalți. Cabina este recomandată ca spațiu de lucru, dar în același timp poate folosită și drept o cabină cu adevărat telefonică – un loc în care angajații pot purta convorbiri telefonice fără a deranja fonic pe cei din jur. Spacestor este un produs modular și relocabil, iar ca design, oferă clienților o gamă foarte variată de culori și accesorii.  +3 www.architonic.com

O soluție pe care am dori s-o întâlnim și în România, nu-i așa?


Mark Oliver – scaun de legendă

Cunoscut ca un studio de design dedicat inovării modelelor de mese pentru casă și spații office, Mark Oliver ne oferă o surpriză: realizarea unui nou produs de mobilier cu dublă funcționalitate. Legendary Chair e un proiect ambițios.

Mobilier 2 în 1, varianta modernă/Markoliver.studio
  |  

Legendary Chair de la Mark Oliver reprezintă un stil de a trăi mai mult decât o simplă piesă de mobilă. A fost creat cu gândul la acei români care-și împart viața între munca de la birou și nevoia de a fi împreună cu familia, scaunul găsindu-și locul atât într-un birou, cât și într-un living.

Legendary Chair de la Mark Oliver are un design surprinzător pentru ambele situații, extrem de modern, dar care asigură atât relaxare, cât și suport pentru poziția de stat la birou. Seamănă probabil cu un șezlong, dar dispune de două poziții adaptate celor două nevoi – lucru, respectiv relaxare. Cadrul metalic e suficient de suplu încât să ofere toată stabilitatea de care e nevoie, dar să pună în valoare spătarul și șezutul care formează un singur element.

Legendary Chair, spun cei de la Mark Oliver, este acel tip de piesă de mobilier 2 în 1, din materialele cele mai bune și destinat interioarelor cele mai contemporane. Designul ingenios transformă acest scaun într-o piesă care ocupă puțin loc, dar oferă maximum de confort.
Pe scurt, Legendary Chair chiar scrie istorie.


Antares: Shiny dă culoare biroului tău

Cine nu cochetează cu gândul de a munci de acasă? Antares pune la dispoziția clienților săi o întreagă gamă de piese de mobilier special create pentru biroul de acasă, unde atmosfera nu poate fi la fel de sobră precum într-un birou la sediul angajatorului, ci are nevoie de ceva în plus în ce privește calitățile estetice.

 +4
Culoare, confort și personalizare de la Antare
  |  

Este vorba de un model recent lansat de scaun office care aduce culoare și originalitate oricărui spațiu de lucru de acasă. Inclusiv denumirea acestui scaun de birou este sugestivă: Shiny, o piesă de mobilier ce iese în evidență.  +4 www.scaune.ro

Scaunul Shiny este realizat special pentru acasă, ceea ce se manifestă prin designul ceva mai confortabil, o formă alungită și suplă și o varietate de culori pastel, în ton cu atmosfera unei locuințe. Este dotat cu un mecanism multibloc cu antișoc reglabil în cinci poziții. Aceste dotări asigură o postură ergonomică corectă în timpul muncii.

 +4 www.scaune.ro +4 www.scaune.roMaterialele de lucru sunt aluminiu pentru brațe, poliuretan injectat pentru spătar și șezut. Scaunul Shiny are două variante de picior – cu rotile special create pentru mochetă, respectiv cu picioare fixe. Fiecare alege culoarea și dotările care i se potrivesc!
 


Corner office – biroul mobil al viitorului e aici

Corner office este cea mai nouă „invenție” în materie de design internațional, o soluție foarte simplă și eficientă pentru toți acei angajați ale căror joburi presupun muncă din orice colț al orașului sau chiar al lumii. Adică pentru cei cu joburi de tip remote.

 +2
Corner Office, cea mai nouă soluție pentru joburi din orice colț al orașului/Cavalleri.com
  |  

Corner office reprezintă cel mai nou concept referitor la biroul mobil. Sunt o sumedenie de joburi care nu presupun un număr fix de ore într-un sediu anume, ci folosirea laptopului la ore dintre cele mai atipice și din orice loc posibil. Fie că vorbim de cafenele, restaurante, săli de conferință sau acasă la clienți, corner office are toate calitățile unui birou la purtător. Asigură intimitate, discreție, izolare fonică și are și un design deloc ostentativ.
Peter Stathis și Michael McCoy au creat Corner Office pentru Pablo Design, și l-au definit drept un sistem hibrid pentru revoluționarea muncii de la biroul mobil. Este creat dintr-un set de panouri fonoabsorbante, din material textil, panouri interschimbabile pentru diferite configurații. Dimensiunile variază în funcție de necesitățile și preferințele clientului – de la 39 cm până la 79 cm. Variată este și oferta cromatică, Corner Office putând fi comandat într-una dintre nuanțele: turcoaz, antracit, gri și culoarea castanei.

 +2 www.cavalleri.com
Și pentru că este un sistem ultramodern, Corner Office este prevăzut inclusiv cu un sistem de iluminare de tip LED și porturi USB pentru încărcarea dispozitivelor de birou – telefon, tabletă, laptop. Nu putea lipsi nici funcția de depozitare, astfel că inovatorul Corner Office dispune inclusiv de așa-zise buzunare pentru a păstra diverse accesorii de birou. Interesant, nu-i așa?