logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

BodMob & Baseline Furniture – de la lemn la mobilier

Conceptul de la lemn la mobilier aparține unei tinere fabrici de mobilă din România, Baseline Furniture, înființată de Daniela Bănică și Ralph Polko. Dorind să vină în întâmpinarea clienților, au dus ideea de mobilier personalizat la comandă până la capăt: clientul nu alege doar dimensiunile și finisajul mobilierului, ci până și lemnul din care este făcută mobila.

Foto_2-4228
O colaborare de succes pe piața producătorilor de mobilă din România: BodMob & Baseline Furniture
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 Iunie 2019

Domeniul mobilei HoReCa este cel pe care-l deservește în mod special Baseline Furniture. Această mică companie s-a aliat cu un producător de mobilier având ceva mai multă experiență, BodMob. Motivul? Înființată în anul 1996, BodMob nu este doar o fabrică de mobilier, ci și una care furnizează materia primă – lemnul. Exploatarea forestieră este principala ocupație a celor de la BodMob, astfel că o colaborare cu o tânără companie de mobilier din România nu putea fi decât o alegere inspirată.

www.baseline-furniture.ro

„Plantând și tăind copacii din exploatarea forestieră proprie, am ajuns să controlăm întregul proces de fabricare a mobilierului, urmărind de la un capăt la altul un nivel de calitate cât mai bun. În acest fel putem oferi și un raport calitate/preț satisfăcător pentru clienți”, explică reprezentanții celor două entități. Costurile competitive și flexibilitatea sunt principalele moduri prin care BodMob și Baseline Furniture se diferențiază pe piața producătorilor de mobilă.

Ce fel de mobilă fac la comandă
Sunt specializați pe mese, scaune și piese cu funcție de depozitare – bufete, etajere, biblioteci. Stilul este unul modern, cu tușe minimaliste, designul fiind liniar, simplu, curat. Lemnul masiv este completat cu accesorii metalice de calitate, confecționate după cele mai noi standarde ale funcționalității. Deservind în mod special domeniul HoReCa, Baseline Furniture a derulat deja mai multe proiecte pe plan european, fabricând colecții de mobilier pe cât de trainice, pe atât de armonioase din punct de vedere estetic.

www.baseline-furniture.ro
www.baseline-furniture.ro
www.baseline-furniture.ro

Publicitate