logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Vista Essence – mobilier dining pentru spații office

Nu am depășit încă pandemia de COVID-19, însă tot mai mulți producători de mobilier de talie internațională încearcă deja să se adapteze noilor cerințe. Newform Ufficio a lansat o colecție de dining pentru spații office.

vista_dining-5276
Mobilier adaptat erei postCOVID-19/Newformufficio.aranworld.it
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Mai 2020

Colecția vine în continuarea colecției de mobilier de birou The Vista Essence, purtând același nume, dar aflându-se în întâmpinarea unei alte necesități decât cea de lucru: pauza de masă. Colecția de dining a fost gândită de Newform Ufficio în armonie estetică cu cea pentru birouri, dar cu funcționalitate adaptată nevoii de distanțare socială.

Colecția pentru dining Vista Essence este una modernă, cu accente clasice la nivel cromatic, punând accent pe nevoia de a lua masa alături de colegii de lucru, dar în condiții sigure pentru sănătate. În colecție se regăsesc mai multe variante de mese, pentru 2 sau 8 persoane, completate de seturi de scaune ce păstrează distanța necesară între locurile la masă. Colecția are un aer minimalist, prin combinația dintre funcționalitate și design ergonomic. Fiecare angajat se poate simți confortabil în pauza de masă, căci designul colecției permite evitarea aglomerării.

Newform Ufficio a prezentat imagini cu noua colecție de dining pentru spații office, anunțând că sunt disponibile și o serie de accesorii specifice erei postCOVID-19: partiții modulare, ce vor permite configurarea spațiului de dining în așa fel încât să poată fi respectat principiul distanțării sociale.

www. newformufficio.aranworld.it
www.newformufficio.aranworld.it

Publicitate