logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Kalman – căsuțe de joacă pentru copii

Căsuțele Kalman reprezintă afacerea de succes a doi soți din București, cu un atelier deschis însă în Harghita. E vorba de căsuțe de joacă pentru cei mici, dar realizate la un nivel de calitate destul de lipsit de concurență în România.

kalman_profil-5271
O soluție cochetă pentru spațiile de joacă private/Casutekalman.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 Mai 2020

Afacerea a fost începută cu circa zece ani în urmă, adresându-se copiilor cu părinți înstăriți. Deci, din start, o afacere cu produse peste prețul pieței. Căsuțele Kalman reprezintă o alternativă cochetă pentru spațiile de joacă ale copiilor în curți private, dar și în spații publice. Se pot utiliza în curtea casei, dar și în curtea grădiniței/școlii, sau chiar în parcuri. În medie costă cam de patru ori mai mult decât produsele similare disponibile în magazinele de bricolaj, dar există o explicație pentru acest lucru.

Materialele
Materialele sunt de cea mai bună calitate, special alese pentru a nu risca sănătatea celor mici. E vorba de lemn natural de brad, și de vopsele ecologice într-o mare varietate de culori. Vopselele se aplică în trei straturi pe fiecare față a scândurii, asigurând o acoperire perfectă, dar și rezistența culorii în timp.

www.casutekalman.ro
www.casutekalman.ro

Lucru manual
Căsuțele Kalman sunt realizate manual, fiecare dintre ele reprezentând un produs unicat, personalizat la maximum. Lambriurile de lemn de brad sunt perfect șlefuite, urmărindu-se îndepărtarea tuturor așchiilor de lemn care ar putea înțepa copiii. În echipa lucrătorilor sunt cooptați meșteri artizani din partea locului.

Se execută pe comandă
Există mai multe modele de căsuțe Kalman, și pornindu-se de la fiecare, clientul poate alege dimensiunile, culorile și eventual piesele de mobilier de la interior. Pereții sunt din lambriuri, iar podeaua este acoperită cu parchet laminat. Unele modele au terasă, altele au chiar și un mic podeț. Printre modele, se găsesc și căsuțe Kalman de construit în copac. Multe dintre modele poartă numele copiilor pentru care au fost comandate.

www.casutekalman.ro

În ce privește execuția, căsuțele Kalman nu se pot cumpăra de pe o zi pe alta; se pot doar comanda, și în funcție de dimensiunile și modelul ales, construirea durează 3 și 6 săptămâni. Sunt construite în atelierul din Harghita, apoi transportate la adresa clientului. Aici, montajul mai durează circa o zi, uneori chiar două. Dar sunt căsuțe personalizate pe cât de mult posibil pe gustul copiilor, iar siguranța materialelor folosite e parcă mai importantă decât orice altceva.

www.casutekalman.ro
www.casutekalman.ro