logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Solid Wood Furniture – uimitoare mobilă la comandă

Solid Wood Furniture este un atelier de mobilier din lemn masiv din Marea Britanie ale cărui piese de mobilier sunt cu adevărat uimitoare. Se lucrează exclusiv cu lemn masiv, iar designul pare inspirat din povești medievale.

www.solidwooddiningtable.co.uk
Trei secrete de succes într-o industrie deja aglomerată/Solidwooddiningtable.co.uk
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Mai 2020

Solid Wood Furniture nu are propriul showroom deschis publicului, ci vinde mobilier la comandă către clientul final și expune mai multe colecții în depozitele de mobilier din Rochdale. Se bucură în schimb de mare succes, mulțumită designului ieșit din comun, garanției în timp a pieselor și mai ales asigurării celui mai avantajos preț.

Piesele de mobilier, de la mese de dining până la paturi, sunt uimitoare prin forme și detalii decorative. Lucrate în lemn masiv de variate esențe, par crescute din lemn, nu tăiate în lemn. Designul duce cu gândul la povești medievale și își găsește loc și în casele moderne de azi, oricât de masiv ar fi stilul. Printre cele mai spectaculoase piese de la Jarra se numără paturile – cu rame sculptate, cu tăblie suspendată, cu noptiere și lăzi de depozitare încastrate în cele mai inovatoare moduri.

www.solidwooddiningtable.co.uk
www.solidwooddiningtable.co.uk
www.solidwooddiningtable.co.uk

Piesele de depozitare, de la comode până la biblioteci, respectă același design atemporal, impozant și totuși cald prin accentele lemnului. Se pot cumpăra de gata sau comanda, pe dimensiunile spațiului de care dispune clientul.

www.solidwooddiningtable.co.uk
www.solidwooddiningtable.co.uk

Mesele de dining au ca sursă de inspirație bucățile din lemn din care sunt confecționate, astfel că se integrează perfect în spații private unde nevoia de atmosferă de familie e mai pregnantă ca-n alte încăperi. Designul are note moderne, amestecate cu detaliile naturale ale lemnului – goluri, pete de culoare, crăpături.

www.solidwooddiningtable.co.uk
www.solidwooddiningtable.co.uk
www.solidwooddiningtable.co.uk

Un alt element care aduce succes acestui mic atelier este modul de comunicare cu clienții – direct cu clienții pe paginile de socializare și prin promisiuni îndrăznețe pe site-ul oficial: „Dacă descoperi în oricare dintre magazinele de mobilă britanice o masă de dining cu un raport calitate-preț mai bun decât al nostru, atunci masa noastră este gratuită pentru tine!”.

Rezumând, am putea spune că succesul acestui atelier ține de pasiunea cu care sunt create piesele de mobilă din lemn masiv, și de aici și încrederea în faptul că nu pot fi concurați pe segmentul lor de public. Ar putea fi o sursă de inspirație și pentru tâmplarii din România.

Publicitate