logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Alberta Casa – mobilă mereu valabilă

Una dintre cele mai vechi fabrici de mobilă din România repornește producția începând cu 18 mai. Este vorba despre Alberta Casa, un producător de mobilă tapițată și mobilier din lemn masiv, cu o gamă specială dedicată industriei HoReCa.

alberta-5260
Mobilier din lemn, realizat exclusiv pe comandă/Albertacasa.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  05 Mai 2020

Alberta Casa a fost înființată în anul 1992 și este cunoscută drept fabrică de tapițate destinate domeniului HoReCa, domeniul economic cel mai lovit de pandemia cu COVID-19. Din fericire, fabrica de tapițate reia producția în curând, iar printre colecțiile sale de mobilier se regăsesc și piese ușor de integrat amenajărilor private. Printre acestea, o colecție de mobilier la comandă, din lemn masiv, reprezentând un stil pe cât de clasic, pe atât de mereu la modă.

Piesele intră în categoria mic mobilier, dar au impact mare.

www.albertacasa.ro
Lada de zestre, o piesă din lemn masiv, care se poate personaliza pe dimensiunile cerute de client, și inclusiv la nivelul picturii care se execută manual. Finisajul este cel cu efect antichizat, cu toate că piesa este una absolut nouă. De regulă, lada de zestre cu acest design se folosea cu peste 150 de ani în urmă în bucătărie, fiind utilizată ca o ladă de grâne. Astăzi, se poate folosi ca piesă de dormitor, hol sau balcon.

www.albertacasa.ro
O altă piesă tot mai rar folosită, dar de impact și chiar folositoare este oglinda de cameră. La Alberta Casa, oglinda este una cu aspect impozant, denumită Oglinda Abstract. Designul este o combinație reușită de mobilier vechi în interpretare actuală, oglinda fiind îmbrăcată într-o ramă metalică, din alamă și fier, pictată manual. Se sprijină pe propriile-i picioare, fiind o piesă pe cât de masivă, pe atât de stabilă.

www.albertacasa.ro
Comoda Timeless de la Alberta Casa trece drept o piesă de mobilier vechi, dar își găsește locul în interioarele de azi, amenajate în stiluri clasice precum rustic, provensal etc. Este confecționată din lemn masiv și se poate personaliza la interior, în funcție de dorințele clientului – transformată fie într-un birou de lucru, fie într-o măsuță de machiaj sau chiar dulăpior pentru bijuterii.

Și un mesaj de la producător: „Scopul nostru este de a te ajuta să-ți înzestrezi locuința cu mobilierul și accentele care se potrivesc cel mai bine dorințelor, nevoilor și stilului tău!”.

Publicitate
Publicitate