logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Paturi extravagante disponibile în România

Cine simte nevoia să iasă din cotidian, să se bucure de calitate indiferent de preț, cine și-a propus să profite de bucuriile vieții poate începe de la felul în care se odihnește. Adică de la modelul de pat pe care îl are acasă în dormitor.

paturi-5256
Dormitoare în care să te simți ca un rege/Roche-bobois.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  04 Mai 2020

Vă prezentăm câteva modele de paturi extravagante pe care le puteți achiziționa din România și care vor schimba nu doar atmosfera dormitorului, ci întreaga amenajare.

www.roche-bobois.com
www.roche-bobois.com
Mah Jong este un model de pat ultraconfortabil, având designul inspirat din nevoia de relaxare pe care numai niște perne adânci și pufoase le poate satisface. Patul este unul de înălțime scăzută, bazat pe o tăblie confecționată din perne enorme, cu un cadru din lemn îmbrăcat în tapiserie ce imită de asemenea textura unei perne confortabile. Patul Mah Jong este produs de Roche Bobois, cu showroom în București, și poate fi comandat în mai multe variante cromatice.

www.disofa.com
Patul Universe de la Disofa este un model extravagant prin dimensiunile exagerate ale tăbliei: 244 cm lungime și 118 cm înălțime. Salteaua este una de dimensiune medie – 160x200cm, dar patul în sine are nevoie de un dormitor enorm în care să-și desfășoare splendoarea. Este un model tapițat, detaliu ce contribuie la aspectul extravagant, iar tapiseria poate fi realizată din material textil sau piele naturală, în funcție de preferințele clientului. 

www.divaniesofa.ro
vPatul Cidori de la Divani E Sofa este unul atât de special, încât se aduce în România numai la comandă. Nu îl veți găsi în showroom ca să-l puteți proba, dar este un model extravagant prin forma rotunjită și tăblia înclinată, compusă din două elemente, menite să asigure confort maxim în timp ce răsfoiești o revistă în pat. Salteaua este de 200×200 cm, iar culoarea poate fi personalizată, alegând una dintre cele circa 20 de variante de tapiserie. E unul dintre acele paturi care dictează amenajarea dormitorului, de fapt a întregii locuințe, printr-un stil clasic în interpretare contemporană.
Care este preferatul vostru?

Publicitate