logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobila Arts – consiliere gratuită pentru mobilă la comandă

Concurența pe piața producătorilor de mobilier devine tot mai ascuțită. Un atelier de mobilă la comandă oferă pe lângă mobilier la comandă chiar și consiliere pentru amenajarea încăperii. Acest serviciu este oferit în mod gratuit.

mobilaarts-5251
Soluții de amenajare gratuite, propuse de Mobilaarts.ro!
Publicitate
Andreea Chiru  |  01 Mai 2020

E vorba despre Mobila Arts, producător de mobilă la comandă, înființat în anul 2000. Atelierul se află în București și dispunând de o experiență de 20 de ani, a început să asigure pe lângă servicii de confecționare mobilier și servicii de consiliere. Acestea din urmă nu costă nimic, reprezentând o etapă în realizarea de mobilier pe placul clientului și perfect funcțional, adaptat spațiului.

www.mobilaarts.ro

Mai clar iată ce scrie pe site-ul Mobila Arts: „Tu ne trimiți toate detaliile legate de spațiul pe care să îl amenajăm: plan, măsurători, poze clare și obiectivele pe care le ai pentru acel spațiu. Noi revenim cu planul 3D al spațiului amenajat, o simulare de preț pentru mobilier Mobila Arts și multe sugestii pentru obținerea aspectului dorit”. Pe scurt, clientul trebuie să trimită măsurătorile, iar Mobila Arts realizează propunerea de design.

În plus, se asigură asistență și în ce privește alegerea gamei cromatice: „Noi Suntem aici să te învățăm, gratuit, cum să iei cele mai bune decizii de design – de la alegerea culorilor până la măsurătorile corecte”.

www.mobilaarts.ro

Partea bună este că acest serviciu este oferit și pe perioada pandemiei, la nivel digital  – nu e nevoie de nicio deplasare la showroom sau o întâlnire cu membrii echipei de lucru. Câteva dintre soluțiile de design asigurate de Mobila Arts au fost postate de producătorul de mobilă pe site-ul său și le puteți vedea în cele ce urmează.

www.mobilaarts.ro
www.mobilaarts.ro
www.mobilaarts.ro

Publicitate