logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Încep să se redeschidă magazinele de mobilă

Ne bucurăm să mai venim și cu vești bune: după o perioadă în care mulți și mari producători de mobilier au decis să închidă magazinele de teama pandemiei de COVID-19, limitându-se la vânzări în mediul online, a venit și vremea revenirii la normal.

mag-5244
Trei nume mari care și-au anunțat redeschiderea.
Publicitate
Andreea Chiru  |  29 Aprilie 2020

Mai multe mari magazine de mobilă produsă în România anunță redeschiderea showroom-urilor.

LATER EDIT: Se deschide și magazinul de tapițate Divanissimi, începând cu luni, 11 mai, de la ora 10:00. Și pentru a marca această veste bună, magazinul anunță și prețuri speciale, cu 15 până la 30% reduceri!

www.mobexpert.ro
Mobexpert a început deja să deschidă unele dintre magazine, încă din data de 27 aprilie și anume Mobexpert Băneasa (intrarea B), Mobexpert Outlet Pipera, Mobexpert Militari, Mobexpert Pantelimon, Mobexpert Iași, Mobexpert Constanța, Mobexpert Brașov, Mobexpert Sibiu, Mobexpert Timișoara, Mobexpert Cluj, Mobexpert Galați.  Restul magazinelor Mobexpert rămân închide publicului, urmând să deservească clienți doar online.

www.mobiladalin.ro
Mobila Dalin anunță redeschiderea magazinelor sale de mobilă fabricată la Reghin începând cu data de 4 mai. Totuși, vor rămâne valabile câteva dintre avantajele pe care Mobila Dalin le-a oferit clienților săi pe perioada pandemiei, adică a vânzărilor exclusiv online: Promoția Primăverii (reducere de 10% la toate produsele Dalin, până la finalul lunii mai) și consilierea telefonică.

www.spectral.ro
Un alt lanț de magazine de mobilier produs în România urmează de asemenea să redeschidă ușile showroom-ului începând tot cu data de 4 mai. E vorba despre Spectral care își așteaptă clienții în magazinele proprii din Tecuci, Râmnicu Sărat, Călărași și Tecuci. „Spectralcom SRL este unul din cei mai mari producători de mobilier din PAL melaminat și MDF din zona Moldovei. Gama de produse fabricată de Spectralcom SRL este una completă și cuprinde piese de mobilier pentru dormitoare, sufragerii, bucătării, holuri, birouri și alte piese de mic mobilier”, se arată pe site-ul producătorului.
Cât de curând sperăm ca viața să reintre în normal.

Publicitate