logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Graphtec – mobilier smart în pas cu noua generație de copii

Se adresează sectorului B2B, dar gama de produse dezvoltate de echipa Graphtec nu are cum să nu te atragă și ca simplu amator de mobilier inteligent. Compania s-a înființat cu 25 de ani în urmă și a crescut de la an la an, investind în tehnologie și într-un tip de mobilier în pas cu noua generație: piese smart, multifuncționale și din materiale de cele mai multe ori prietenoase cu mediul.

Graphtec – mobilier smart în pas cu noua generație de copii
Publicitate
Andreea Chiru  |  01 Septembrie 2023

Graphtec este astăzi un brand cunoscut, lider pe piața mobilierului comercial și al semnalisticii, având clienți atât în țară, cât și în străinătate. Produsele sunt de două feluri – la comandă, respectiv de serie, putând fi personalizate la cererea clientului. În gama de servicii Graphtec sunt incluse cele de consultanță, design, proiectare, producție și instalare, dar compania ține pasul cu trendurile, venind constant în întâmpinarea clientului cu soluții la provocările momentului.

Spre exemplu, în această perioadă Graphtec anunță lansarea unei colecții de mobilă pentru copii, o colecție magică prin multifuncționalitatea fiecărei piese în parte. Colecției îi spune chiar așa, Magic, și se adresează atât părinților, cât și instituțiilor de tip grădiniță. Caracteristicile acestei colecții sunt designul jucăuș, culorile pline de viață și formele amuzante, toate acestea având misiunea de a provoca imaginația copilului.

www.graphtec.ro
www.graphtec.ro

Scăunele în formă de animăluțe, dulapuri și biblioteci transformabile în adevărate spații de joacă, mese cu mai multe roluri – piesele colecției Magic de la Graphtec se integrează perfect în orice încăpere pentru copii, asigurând nevoia de culoare și activitate a celor mici. Materialele sunt alese pentru o folosire cât mai sigură și îndelungată, piesele putând fi inscripționate cu numele celui care le utilizează.

Tot în categoria mobilierului pentru copii de la Graphtec regăsim și o colecție de mobilier școlar, ce poate fi achiziționat prin programele PNNR, respectiv PNRAS. „Mobilierul școlar Graphtec finanțat prin PNRR și PNRAS este realizat din materiale calitative, durabile și cu un aspect creativ.”, se arată pe site-ul producătorului. Designul este, înainte de toate, punctul forte al acestor piese de mobilă pentru școlari, un design adaptat nevoii de ergonomie, dar și potrivit spiritului jucăuș al elevilor.

www.graphtec.ro
www.graphtec.ro


Despre Graphtec

Compania are o experiență îndelungată pe piața din România. Punctul de lucru se găsește în Constanța, sub forma unei suprafețe de 5000 metri hală de producție și birouri. 120 de angajați numără personalul Graphtec, unii dintre aceștia lucrând aici încă de la înființare. Un aspect important în activitatea oricărei companii îl reprezintă investițiile, iar Graphtec le-a făcut din plin: 3 500 000 de euro, în 25 de ani de activitate.