logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

BomBom de la Roche Bobois nu lasă vara să plece

Noutățile sezonului de toamnă-iarnă sunt dintre cele mai optimiste, cel puțin dacă vorbim de prestigiosul brand Roche Bobois. Echipa ne-a anunțat, printr-un comunicat de presă sosit la redacția MagMob, lansarea unei colecții de canapele indoor și outdoor care să ne ia ochii. Printre modelele cele mai originale ca design se numără canapea BomBom, o minunăție de piesă care îndulcește nu doar încăperea, ci și sufletul.

BomBom de la Roche Bobois nu lasă vara să plece
Publicitate
Andreea Chiru  |  04 Septembrie 2023

Echipa de designeri francezi Roche Bobois consideră că fiecare sezon este un prilej de a veni cu noi și noi propuneri de forme și culori, în combinații cât mai surprinzătoare. Dar colecția dedicată sezonului de toamna-iarnă 2023/2024 pare inspirată mai degrabă de vara încă prezentă cel puțin în țara noastră.

Canapeaua BomBom de la Roche Bobois este un exemplu de creativitate și inspirație, o piesă care să dicteze atmosfera în stilul fierbinte al Portugaliei. Designerul acestei piese de mobilier este Joana Vasconcelos care a folosit module de diverse forme și mărimi pentru a compune o colecție ca un desert de vară. fiecare modul reprezintă o variantă de canapea mai mare sau mai mică – posibil de folosit ca pat de zi – în combinații cromatice pastelate, dulci, inspirate de culorile specifice locuințelor pitorești din centrul vechi al Lisabonei.

www.roche-bobois.com

Formele rotunde ale modulelor diferă la nivelul rotunjimilor, unele fiind pur și simplu de formă rotundă sau ovală, altele având o formă rotunjită decupată, ca de tartă din care ai luat o mușcătură. Designul e incredibil de simplu: peste baza reprezentând șezutul canapelei, vine spătarul, mult mai mic și ajustabil, așa încât să poată fi folosit de fiecare dată în funcție de poziția celui care ia loc pe canapea.

www.roche-bobois.com
www.roche-bobois.com

Există două variante de canapelele BomBom – varianta outdoor, respectiv varianta indoor, aceasta beneficiind de nuanțe de culoare ceva mai intense, în combinații elegante de gri și albastru, cărămiziu, vernil. În ambele cazuri, această piesă este una dehusabilă, permițând spălarea și menținerea canapelei mereu curată. Șezutul este din spumă poliuretanică de densitate medie, spătarul este creat sub forma unei perne dure, iar structura solidă a canapelei este din lemn de brad.

Colecția BomBom este completată cu variante de covorașe de aceleași forme jucăușe și colorate la fel de vioi, completând perfect spațiul indoor sau outdoor folosit.

Să sperăm că această minunată colecție de la Roche Bobois va ajunge și în România!

Publicitate