logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Misterele mobilierului de birou… de acasă

Pentru că necesitatea amenajării unui home office este mare, şi ofertele cu idei şi soluţii este la fel de numeroase. Team 7 propune un mobilier de birou care la prima vedere nu promite mult, dar fiind un corp multifuncţional, succesul este garantat.

office_mm4_14_3-280
Publicitate
Zilahi Imre  |  07 Iulie 2015

Austriecii de la Team7 oferă un birou pliabil care, atunci când nu este folosit, arată ca un bufet mai elegant, așezat într-un colț al camerei. În momentul în care e nevoie de el, Cubus nu se dă de trei ori peste cap, dar se transformă uluitor. Placa superioară rulează în faţă, devenind suprafață pentru scris sau suport de tastatură. În același timp, se dezvăluie două compartimente ascunse, destinate păstrării diferitelor ustensile de scris, într-unul găsindu-și loc și un mic coș de gunoi, celălalt adăpostind un loc secret în care pot fi ascunse diferite obiecte. Mai mult, din partea din spate a bufetului un sistem electric ridică monitorul, stația de lucru fiind aproape gata. Transformarea biroului nu se încheie însă aici, pentru că prin deschiderea ușilor frontale avem acces la imprimantă, bibliorafturi sau orice altceva necesar într-un birou bine echipat.

office_mm4_14_2-281

Publicitate