logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Leagăne pentru… BIROU!

Angajații pentru care profesia este o joacă plăcută au acum și mobilier pe măsura jobului - o masă de consiliu în jurul căreia orbitează nu scaune, ci leagăne. Este o invenție a atelierului de design Duffy London.

duffy_london2-1404
Masa rotundă a regelui Arthur, transformată în masă pentru ședințe - Duffylondon.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  30 Iunie 2016

Masa de consiliu cu leagăne revoluționează ideea de ședințe. Nu te mai duci în silă, ci dimpotrivă, ești nerăbdător să ajungi acolo. Pentru că ședințele devin deodată o joacă plăcută, cu ajutorul mesei denumite King Arthur.

www.duffylondon.com
Duffy London lucrează cu artizani ai lucrului manual

Inspirată de legenda mesei rotunde a regelui Arthur, masa de consiliu a echipei de designeri Duffy London este prevăzută cu opt sau 12 scaune (la alegere), care se leagănă. Principiul este foarte simplu: masa din lemn masiv de nuc este prinsă într-o structură metalică rotundă din oțel, de-a lungul căreia sunt suspendate, cu cabluri de susținere, leagăne pentru oamenii mari.

www.duffylondon.com
Te poți legăna în voie de-a lungul unei ședințe plicticoase

Masa de consiliu cu leagăne a echipei Duffy London este lucrată manual, din materiale prietenoase cu mediul, și este disponibilă într-o mare varietate de culori la nivelul scaunelor. Se poate alege câte o culoare diferită pentru fiecare scaun.

www.duffylondon.com
Numărul scaunelor variază între 8 și 12, la alegerea clientului

Masa de consiliu cu leagăne de la Duffy London este concepută pentru spațiile indoor, deși aspectul jucăuș și vesel o recomandă și pentru spațiile de grădină. Producătorii i-au dat un scop foarte precis: asigurarea unei atmosfere destinse chiar și în timpul celor mai dificile ședințe la birou.

Publicitate