logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Bucătăria Artex trece orice test de rezistență

Artex de la Varenna este o combinație de lemn masiv de stejar, sticlă securizată, de cinci ori mai rezistentă decât sticla obișnuită, și materiale laminate pentru ultrarezistență la uzură, zgârieturi, umezeală și apă.

DeltaStudio_Bucataria_Artex_de_la_Varenna-1405
Bucătăria Artex este disponibilă în România prin DeltaStudio
Publicitate
Andreea Chiru  |  01 Iulie 2016

O echipă de designeri străini a pus la cale realizarea unei bucătării moderne și trainice. E denumită Artex și are la bază principiul rezistenței într-o familie numeroasă, cu copii mici.

Așa că în bucătăria Artex de la Varenna se pot face orice soi de experimente culinare; bucătăriă a fost creată special pentru a stimula imaginația gospodinelor și a rezista la elanul creator al copiilor, în rol de ajutoare de bucătar. Spre exemplu, componentele mecanice ale pieselor de mobilier s-au supus unor probe de foc: sertarele au fost testate pentru 100.000 de cicluri deschidere și închidere, iar balamalele s-au testat la 200.000 de deschideri,  ca și cum s-ar deschide fiecare ușă de opt ori pe zi, timp de 68 de ani.

Bucătăria Artex de la Varenna, disponibilă în România prin DeltaStudio, respectă mediul înconjurător, finisajele fiind acoperite cu vopsea certificată fără metale grele. Ca și stil de design interior, această bucătărie se încadrează stilului urban modern, aducând în casele românilor tehnologie și design futurist.

Publicitate
Publicitate