logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Foldo: Mobilă prietenoasă cu tinerii!

Micile accidente casnice nu mai au de acum putere asupra mobilierului. Dacă verși ceva pe jos, doar parchetul se mai poate strica! Fotoliul ECOnomic are picioare speciale care să-l apere de accidentele neprevăzute.

foldo_fotoliu_cu_husa-1407
Mobilierul din carton a fost inventat pentru o tinerețe fără griji!
Publicitate
Andreea Chiru  |  04 Iulie 2016

Pentru un preț cât mai prietenos cu clientul și pentru un confort cât mai ridicat, fotoliul ECOnomic, marca FOLDO, e inspirat de nevoia de a economisi timpul în familie. Este vorba despre mobila viitorului, o mobilă din carton, care se adresează generațiilor tinere, în veșnică mutare, trăind viața într-un ritm dinamic și neliniștit.

foldo_fotoliu_economic-1406
Ghici ce! Fotoliul ECOnomic e bun pentru acasă, dar și pentru spațiile HoReCa!

Fotoliul ECOnomic este modern, practic, ușor de mutat prin casă (cântărește doar 4 kg) și extrem de simplu de asamblat, în ciuda husei detașabile, din burete, cu care este prevăzut pentru un plus de confort la șezut și spate. Picioarele sunt înalte de 3 centimetri, pentru a face față inundațiilor cu dedicație de la vecini sau umezelii specifice apartamentelor din blocurilor vechi. Prețul se ridică la 209 ron.

Noutatea fotoliului ECOnomic de la Foldo este chiar husa detașabilă. Se detașează special pentru a fi ușor de curățat, iar fotoliul în sine trece astfel în rândul mobilei tapițate. Cine preferă cartonul în stare pură, poate opta pentru modelul fotoliului ECOnomic standard, fără husă, decorat cu carioca!

Publicitate
Publicitate