logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Kueng&Caputo: mobilă pentru era spațială

Designerii Sarah Kueng și Lovis Caputo au lansat, în cadrul evenimentului Salon94 din New York, o colecție fascinantă de bănci și scaune inspirate de elemente ale spațiului cosmic. Sunt din piele și email.

mobila_spatiala_salon94-1412
Mobilă din spațiul cosmic - Itsnicethat.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  05 Iulie 2016

Cei doi designeri locuiesc în Elveția și creează piese de mobilier absolut ieșite din comun, folosind materiale de lucru tradiționale, cărora le dau însă întrebuințări neașteptate. Colecția de mobilă din spațiul cosmic face parte din seria de piese de mobilier Never Too Much și cuprinde bănci și scaune cu un design științifico-fantastic.

www.itsnicethat.com
Scaune cu rol de taburet, imprimeu cosmic și design de bombonică

Băncile și scaunele Kueng&Caputo sunt din piele vopsită manual și din email foarte rezistent la uzură. Greu de spus însă unde se termină pielea și unde începe emailului – designul și imprimeurile sunt atât de reale încât camuflează perfect materialele de lucru.

www.itsnicethat.com
Bănci și scaune cu imprimeu cosmic, potrivite unei încăperi din piatră și lemn

Seria Never Too Much cuprinde bănci și scaune a căror inspirație cosmică este redată sub forma picturii: forme cilindrice, picățele cu aspect stelar, combinații de culori ca o explozie solară. Procesul de imprimare a desenelor pe piesele de mobilă este inedit: pielea a fost vopsită organic prin aplicarea la întâmplare a unor pete de proveniență vegetală, în vreme ce emailul s-a vopsit strat cu strat, acordându-i-se o atenție sporită.

www.itsnicethat.com
Banca din imagine este rezistentă: perna e din piele, iar baza e din email dur

Colecția de mobilă spațială a designerilor Kueng și Caputo face parte dintr-un stil futurist, este foarte veselă prin prisma culorilor, și rezistentă în timp. A fost prezentată în cadrul colecțiilor pentru mobilier indoor, dar dă foarte bine și outdoor, pe o terasă acoperită.

www.itsnicethat.com
Un taburet bun de luat cu noi în spațiu. Se va integra perfect decorului

Publicitate