logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Open, cea mai rapidă transformare a unei canapele în pat!

Andreea Chiru  |  06 Iulie 2016

Canapeaua tapițată Open e cea mai bună soluție de 2 în 1 pentru camerele de oaspeți de acasă. Nu-i nimic nou în faptul că o canapea se trage și transformă într-un pat, dar modelul Open de la ErgoDesign are cel mai rapid sistem de astfel de transformare din lume. Mecanismul flip face ca din câteva scurte și ușoare mișcări, canapeaua să devină pat dublu, de 154 x 200.

Cele două saltele ale canapelei Open de la ErgoDesign oferă confort nocturn, iar lada de depozitare a lenjeriei de pat se regăsește sub forma unui taburet adiacent, care poate fi tratat și ca măsuță de cafea. Ca materiale de îmbrăcăminte pentru canapeaua Open sunt disponibile țesăturile textile într-o gamă variată de combinații de culori. Designul modern și tineresc al canapelei completează multifuncționalitatea acestei piese și o face de neînlocuit mai ales în casele cuplurilor care primesc întruna rude și prieteni în vizită.

Publicitate
Publicitate