logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 Iulie 2016

Ceramica este unul dintre elementele cele mai importante de design atunci când renovăm baia și bucătăria. Vrem un aspect cât mai inedit, cât mai odihnitor, uneori de-a dreptul exotic. Vrem ceva care să ne atragă vizual, nu numai funcțional.

Delta_Studio_ceramica_Porcelanosa_Forest-1415
Model de ceramică Porcelanosa Forest pentru bucătărie

Prin Delta Studio, cele mai noi trenduri spaniole în materie de ceramică au ajuns și în România. S-au lansat la două târguri internaționale și împacă toate gusturile. Delta Studio a adus în România colecții ceramice neobișnuite, având câteva caracteristici inedite, adică aspect de cărămidă (în premieră), lemn, piatră și beton, ceea ce transmite căldură ambientului, combinând avantajele tehnice ale gresiei cu farmecul pereților placați cu materiale naturale.

Delta_Studio_ceramica_Porcelanosa_Chelsea-1416
Model de ceramică Porcelanosa Chelsea pentru baie

Colecțiile noi de ceramică prin Delta Studio au plăci de dimensiuni mari, tendință potrivită mai ales pentru spațiile publice cu suprafețe ample, și efecte patinate, obținute prin tehnologie de fabricare ce redă aspectul de vechi, sub forma crăpăturilor în ceramică sau a lemnului învechit.Cele mai interesante colecții de ceramică Porcelanosa cu texturi reliefate sunt colecțiile 3D ce imită dunele de nisip sau creează iluzii optice în combinație cu plăci netede. Pentru băile și bucătăriile contemporane, Delta Studio recomandă colecțiile de ceramică cu formate hexagonale.

Publicitate
Publicitate