logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Casa Rusu a deschis primul magazin Super Store

Casa Rusu a inaugurat joi primul său magazin Super Store, în cadrul Centrului Comercial Vivantis din București. Până în anul 2017, Casa Rusu și-a propus să aibă trei astfel de magazine.

Casa Rusu
Casa Rusu, Vivantis - Super Store, deschis din 7 iulie
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Iulie 2016

Joi, 7 iulie, în cadrul Vivantis Shopping Center a fost inaugurat cel mai mare magazin Casa Rusu, amenajat sub conceptul Super Store. Pe o suprafață de 6000 metri pătrați, bucureștenii au la dispoziție tot ce le trebuie pentru mobilarea și decorarea casei – piese de mobilă, obiecte decorative, accesorii practice. Pentru categoria produselor de decorare a locuinței s-au alocat 2000 metri pătrați. Investiția totală s-a ridicat la 1,5 milioane euro.

Casa Rusu
O suprafață impresionantă a magazinului Casa Rusu Vivantis este destinată obiectelor și accesoriilor decorative

Casa Rusu
Casa Rusu Vivantis - zona de bucătării

"Noul concept cuprinde o zonă vastă dedicată produselor pentru amenajarea casei, cât şi decoraţiuni şi obiecte de uz casnic din gama proprie Cassima”, a declarat Cristian Rusu, proprietar al grupului Rus Savitar – Casa Rusu. Magazinul Casa Rusu din cadrul Vivantis Shopping Center este amenajat cu standuri generoase de prezentare a pieselor de mobilier, asigurându-se astfel o bună expunere a produselor în funcție de interesul fiecărui client.

Casa Rusu
Casa Rusu Vivantis - colecții moderne, pe stil fantezie, de corpuri de iluminat

Casa Rusu
Casa Rusu Vivantis - zona de mobilă pentru living

Casa Rusu este compania de retail a producătorului  Rus Savitar. Compania şi-a început activitatea în 1994, în prezent fiind unul dintre cei mai mari producători de mobilier din România. Compania are trei fabrici unde se realizează mobilierul din pal melaminat şi mobilierul tapiţat.

Casa Rusu
Casa Rusu Vivantis - zona obiectelor pentru uz casnic

Publicitate
Publicitate