logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Eco Deco – mobila care se pliază. Pe nevoi și caractere!

Pe principiul mobilei ușor de îndoit, pliat și împăturit, patru tineri din România au reușit să împace, în sfârșit, nevoia de confort a omului cu nevoia de protejare a naturii. Soluția este pe cât de ingenioasă, pe atât de modernă, simplă și... estetică!

Exposed
Vă doriţi accesorii de iluminat indeite? Optaţi pentru o lampă din carton » foldo.ro
Publicitate
Szeklerman  |  01 Octombrie 2015

În pas cu ritmul alert al vieții, cu schimbarea locuinței dintr-un loc în altul, stilul Eco Deco vine în întâmpinarea tuturor nevoilor. Este vorba despre mobilă realizată din carton presat, ușor de montat și demontat, extrem de rezistentă (un fotoliu poate susține o greutate de până la 150 de kilograme, mulțumită îmbinării cartonului de-a lungul fibrei) și simplu de personalizat.

În spatele stilului Eco Deco se află o echipă de tineri designeri români – echipa Foldo sau primul atelier de mobilier și decorațiuni din carton, din România – pasionați de mobilierul modular pe care au reușit să îl transforme într-un stil vedetă accesorizat cu o serie de avantaje neașteptate: costuri reduse, greutate mică, capacitate de reciclare.

Exposed
Nu, nu este o cutie oarecare! Este de fapt măsuţă de cafea şi taburet... depinde ce vă doriţi să fie » foldo.ro

În prezent, sunt disponibile spre vânzare un set de canapea cu două locuri, un fotoliu cu cotiere, un fotoliu fără cotiere și un element ce poate fi folosit în trei feluri în funcţie de poziţionarea acestuia: măsuță de cafea, taburet și scaun pentru sprijinirea picioarelor în poziție confortabilă. Pe viitor, echipa Foldo urmărește să creeze toate elementele necesare mobilării unui dormitor sau unei camere pentru copii – pătuț, balansoar etc.

Pe lângă piesele de mobilă, mai puteţi găsi și corpuri de iluminat – lămpi colorate diferit; se recomandă folosirea becurilor cu led, pentru protejarea mediului înconjurător.

Datorită aspectului modern, tineresc și totuși plin de căldură, stilul Eco Deco își găsește locul atât într-o casă privată, cât și în spații publice (cafenele, baruri și săli de așteptare) sau spații de birouri.

Mobilierul în stil Eco Deco se poate personaliza foarte ușor, prin vopsire și aplicare de desene în forme diverse. Personalizarea poate fi făcută de către echipa Foldo, prin comandă, ori chiar de către proprietar, după achiziționarea mobilierului. Mobilierul se livrează dezasamblat, cu instrucțiuni de asamblare. De exemplu, un fotoliu sau o canapea de carton se montează în circa 40 de minute și necesită munca a două persoane.

Exposed
Mobilier din carton, mai ecologic şi modern decât ţi-ai imagina » foldo.ro

Spre bucuria celor mici, echipa Foldo a lansat în cadrul târgului Bife-Sim 2015 și colecția de jucării Ferma – jucării din carton presat, reprezentând 11 animăluțe de curte pe care juniorii trebuie să le asambleze și pe care, le pot colora în voia imaginației.

Mobilierul Eco Deco poate fi comandat online pe site-ul foldo.ro sau cumpărat din cadrul a două librării Cărturești din Capitală, Verona și Carusel.

Publicitate