logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Race: scaunul cu mai multe POZIŢII

Pe principiul mobilei 2 în 1, cei de la Antares au lansat un scaun denumit Race, ce oferă proprietarului șansa de a-l folosi în mai multe feluri, în funcție de accesorii. Scaunul Race vine la pachet cu mai multe variante de picioare.

antares_race_picioare_de_lemn-2208
Scaunul Race de la Antares: mai multe funcții, două variante de material / Scaune.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 Februarie 2017

Este vorba de o adevărată colecție de scaune Race, pe dimensiuni, culori și funcționalități variate. Picioarele acestui scaun sunt detașabile, astfel că mica piesă de mobilier își schimbă funcționalitatea de la un moment al zilei la altul.

Vrei un scaun de bar? Ai nevoie de scaun pentru birou? Sigur îți trebuie scaune pentru a-i pune pe musafiri la masă! Soluția: scaunul Race de la Antares! Pentru activitatea de birou acasă, Race dispune de un picior cu bază rotativă și mâner de reglare a înălțimii; pentru momentele serii, la un pahar de vin, Race este dotat cu alt gen de picioare – înalte și suple, după modelul scaunelor de bar. Cu orice altă ocazie, Race poate fi echipat cu patru picioare metalice și subțiri, potrivite pentru zona de living și dining. Fixe sunt spătarul și șezutul. Antares mai oferă o posibilitate de personalizare a scaunului Race, ale cărui variante de picioare pot fi ori metalice, ori din lemn masiv.

www.scaune.ro
Scaunul Race: varianta bar

www.scaune.ro
Scaun Race: varianta home office

www.scaune.ro
Scaunul Race: varianta pentru peste tot in casa

Publicitate
Publicitate