logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Ikea a construit grădina indoor

Ikea a lansat în Danemarca un produs absolut inovator: un pavilion indoor creat sub forma unei grădini verzi. Sursele de lumină și apă asigură dezvoltarea optimă a plantelor chiar la interiorul unei construcții. În plus, la interiorul fermei poți amplasa biroul de acasă!

ikea_growroom-2213
Pavilion Growroom / Boredpanda.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 Februarie 2017

Este una dintre cele mai binevenite noutăți în materie de mobilier prietenos cu mediul înconjurător. Pavilionul are, ce-i drept, dimensiuni nu foarte micuțe, dar acționează ca o adevărată fermă și poate fi amplasat în spații închise. Și mai important: se poate asambla de fiecare client, fiind extraordinar de simplu de montan.

www.boredpanda.com

www.boredpanda.com

Pavilionul Ikea este conceput din bucăți de placaj, prinse cu șuruburi. Tot ce trebuie este o șurubelniță; pavilionul a fost denumit Growroom și este o creație a designerilor  Mads-Ulrik Husum și Sine Lindholm din Danemarca. Forma este rotundă, imitând globul Pământului, iar pereții sunt decupați parțial pentru a permite pătrunderea luminii și căldurii. E foarte simplă și udarea plantelor amplasate pe polițele aplicate pereților.

Conceptul Growroom: cei doi designeri au pornit de la ideea de a crea o sursă de hrană naturală și privată, astfel că orice familie poate avea propria fermă indoor de plante și legume. Ca și în cazul fermelor acvaponice, Growroom permite creșterea legumelor verzi, de dimensiuni medii. Este o inițiativă ce încurajează nu doar mâncarea sănătoasă, ci și un stil de viață în armonie cu natura.

www.boredpanda.com

www.boredpanda.com

Publicitate
Publicitate