logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Szel-Mob: cele mai vândute piese de mobilă ale lunii

Dacă vreți să aflați ce e la modă în casele românilor, ce se mai poartă în materie de mobilier din lemn masiv, vă ajutăm noi, cu o listă detaliată a produselor pe care Szel-Mob le-a vândut cel mai bine la începutul anului 2017.

szelmob_best_seller-2217
Mobila pentru bucătărie și dormitor, în preferințele românilor / Szelmob.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Februarie 2017

Despre mobila Szel-Mob
Este din lemn masiv de stejar și pin, oricare dintre piesele de mobilier disponibile putând fi realizată din cele două esențe, la alegerea clientului. Stilul este rustic, dar cu puternice accente de personalitate din zona Provence a Franței. Predomină simboluri (sub forma combinației de culori și chiar a designului) rurale, montane, ceea ce face ca acest tip de mobilier să inspire căldură casei, confort și o stare de tihnă prelungită. Producătorul vine și cu propuneri cromatice foarte variate si îndrăznețe, nuanțe intense, cu rolul unor pete de culoare.

Cele mai bine vândute piese de mobilă Szel-Mob la începutul lui 2017:
Spațiu de depozitare ce poate fi folosit și ca bar, și ca insulă de bucătărie cu blat de lucru – depinde din ce unghi îl privești. Este acest gen de piesă de mobilier ce merită amplasată în centrul bucătăriei, pentru a te bucura de ambele lui funcționalități și pentru a-i pune în valoare designul pitoresc. Standard, este disponibil în două culori – alb și albastru, dar poate fi comandat în orice altă culoare dintre cele asigurate de producător. Are două sertare și șase spații de depozitare deschise. Tejgheaua din lemn de pin în finisaj natural se poate folosi ca masă de bar pentru pahare.

www.szelmob.ro

www.szelmob.ro

Scrinul cu design rustic și accente de stil vintage este un alt best-seller al producătorului Szel-Mob. Comoda are cinci sertare cu butoni rotunzi și poate fi achiziționată în două variante de culori: vișiniu cu alb și albastru cu bej. Este din lemn de pin, foarte rezistent, stabil și durabil, și are dimensiuni ce asigură o depozitare eficientă: lungime 90cm, lățime 140 cm și înălțime 160 cm. Face parte din categoria produselor de mobilă pentru dormitor.

www.szelmob.ro

www.szelmob.ro

Un pat de adolescenți se găsește în top 3 cele mai bine vândute piese de mobilă Szel-Mob. Ca design, patul se înscrie în același stil rustic, omagiind prin forma tăbliei rezistența și calitatea lemnului de stejar. Pe lângă asta, patul este disponibil în trei variante de finisaj: natural (culoarea lemnului), negru și roz. Varianta roz se vinde cel mai bine.

www.szelmob.ro

Vă ținem la curent în perioada următoare cu noile tendințe de shopping în materie de mobilă rustică, cu ajutorul altor producători din România.

Publicitate
Publicitate