logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Tokyo: explozie de culoare în dining

Mobila Dalin a încheiat anul 2016 cu o surpriză: accent pe culoare, design suplu, dimensiuni ideale pentru casele nu foarte spațioase. Colecția se cheamă Tokyo și se compune din scaune și masă pentru zona de dining a românilor.

www.mobiladalin.ro
Set Tokyo standard de la Mobila Dalin
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Februarie 2017

Este una dintre cele mai colorate colecții de dining – mobilă tapițată, cu modele variate, la îndemâna clienților. Scaunele Tokyo sunt extrem de suple ca design, dar foarte stabile din punct de vedere al rezistenței, și grație combinațiilor cromatice ale tapițeriei, se potrivesc atât în zona de dining, cât și cea de living. Modelul standard al scaunului Tokyo de la Mobil Dalin pune în valoare contrastul dintre culorile alb, negru și roșu, iar motivul de inspirație populară al horei asigură un aspect original și proaspăt, capabil să dea personalitate oricărui colț al casei.

www.mobiladalin.ro

www.mobiladalin.ro

www.mobiladalin.ro

Există mai multe variante de combinații cromatice și modele de broderie pentru setul Tokyo de la Mobila Dalin. Producătorul recomandă totuși alegerea variantei de tapițerie din stofă, iar în ce privește culorile, oricare dintre combinații este câștigătoare. În plus, scaunele au tapițerie dehusabilă, deci pot fi cumpărate mai multe modele, pentru a schimba atmosfera încăperii fără costuri dramatice. Picioarele sunt din lemn masiv de fag, demontabile. Masa setului Tokyo are o înălțime de 76 cm și este, de asemenea, din lemn de fag. Pentru a nu încărca vizual conceptul, masa este simplă, disponibilă în mai multe variante de finisaj prin băițuire: stejar, wenge, nuc.

www.mobiladalin.ro

www.mobiladalin.ro

Haideți să dăm un strop de culoare zonei în care luăm masa!

Publicitate
Publicitate