logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobexpert: ce stil de baie ți se potrivește?

Sfat: nu mai cumpărați obiecte sanitare pentru baie doar de dragul reînnoirii! Chiar și baia trebuie să exprime armonie, să se încadreze unui stil de amenajare. Altfel, va arăta precum un mic talcioc, cu piese de mobilier și obiecte de uz specific achiziționate haotic.

mobexpert_stil_de_baie-2230
Colecții de baie, în funcție de stilul preferat / Mobexpert.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Martie 2017

Vă propunem deci, să identificați stilul de baie care vi se potrivește! Pentru că: da! Și în baie, se aplică regula unui stil – există mai multe stiluri de mobilă pentru baie, cum există și pentru alte încăperi ale casei. Le vom exemplifica cu produse specifice din colecțiile Mobexpert!

Baia clasică

Este necesar să aveți o baie destul de încăpătoare, pentru ca stilul clasic să se pună în evidență. Aici vorbim de acel clasic cu accente de baroc: materiale masive (marmură, granit etc), culori luminoase, pastelate, design inspirat de forme rotunjite. Chiuveta trebuie neapărat încastrată unui blat elegant, și sprijinită pe o mască cu uși clasice, cu bază ornamentată, și design impunător. Toate mobilele de baie au, în acest stil, marginile rotunjite. Sursele de lumină: sofisticate, cu abajururi chiar. Într-o astfel de baie, depozitarea este secretă. Accesorii decorative: romantice, florale.

www.mobexpert.ro
Stilul clasic: model Mary

 

Baia exotică

Aici, nu spațiul, ci luminozitatea este principala cerință. Acest stil se potrivește băilor din apartamente noi sau din case – mai greu găsim în blocurile vechi camere de baie cu ferestre generoase. Mobilierul trebuie să imite materialele naturale exotice, cel mai potrivit fiind bambusul; în România veți găsi mobilă din lemn natural, care să imite materialele exotice. Design: combinație între nevoia de depozitare majoră și aspectul de libertate, de aerisire.

www.mobexpert.ro
Stil exotic: model Richmond

Baia minimalistă

Ideală pentru cele mai multe dintre locuințele românilor: mobilier pe cât de puțin și redus în dimensiune, pe atât de practic din punct de vedere al funcționalității și depozitării. Caracteristic: corpurile de mobilier sunt suspendate, atât în ce privește chiuveta, cât și dulapul și chiar vasul de toaletă. În acest fel, se obține senzația de fluiditate și mai mult spațiu liber. Materiale: cât mai practice, cât mai moderne, cât mai ecologice – de ce nu? Adică reciclate. Adesea, masca chiuvetei este dotată cu spații de depozitare pentru a evita prezența unui dulap de baie. Culorile pot fi oricât de îndrăznețe, dar numai ca accent, ca pată, în rest folosindu-se culorile pastel, pentru a nu încărca vizual un spațiu și așa destul de restrâns.

www.mobexpert.ro
Stil minimalist: model Lemon

Deci: care este stilul vostru?

Publicitate
Publicitate