logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Shopping: mobilă în roșu și verde

Shopping-ul pentru casă poate fi la fel de provocator ca și shopping-ul vestimentar. Mai ales atunci când cumpărăm piese de mic mobilier, dintre cele mai năstrușnice ca design și funcție. Vă propunem shopping în culori îndrăznețe!

accent_shopping_profil_lindaberner_com-2238
Nu vă temeți de un strop de culoare sub formă de mobilier! Lindaberner.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Martie 2017

Și am ales două culori destul de tari, pe care românii se tem să le folosească în amenajările interioare clasice: roșu și verde, în combinație cu clasicele alb și negru. Da, sunt culori ce joacă rol de accent, de pată, nicidecum de nuanță principală. Se potrivesc deci acelor piese atât de utile, de mic mobilier. Noi am dat o raită prin magazinele producătorilor de mobilă din România și iată ce am găsit:

Elvila: două piese colorate, de un roșu imperial, pentru două dintre zonele casei. Pentru living, Elvila propune fotoliul Delia, din piele naturală sau stofă (la alegerea clientului), suficient de adânc încât să ne putem relaxa pe îndelete. În dining, scaunul Ramona ține isonul fotoliului, într-o combinație cromatică sobră, de roșu cu negru, din piele ecologică.

www.elvila.ro
Fotoliu Delia, de la Elvila

www.elvila.ro
Scaun Ramona, pentru dining

Mobexpert: măsuțe estivale, ideale pentru petrecut timpul pe balcon, pe terasă, în grădină. Măsuțele Summertime sunt vesele, în două variante de design: cu tăviță dreptunghiulară și o combinație cromatică în carouri de roșu și alb; și cu tăviță rotundă, într-o culoare aprinsă, de verde ce iese în evidență.

www.mobexpert.ro
Măsuță estivală de la Mobexpert

www.mobexpert.ro
Măsuță Summertime de la Mobexpert

Ergodesign: noptiere jucăușe, în combinații cromatice pentru el și pentru ea. Adică un model de alb cu roșu și un model de alb cu verde. Suprafețele sunt lucioase, ceea ce le asigură un look modern, proaspăt, tineresc, iar culoarea este amplasată discret sub forma unor linii de accent. Sunt interesant de folosit în dormitor chiar așa: pe partea ei, noptieră cu roșu, iar pe partea lui, noptieră cu verde.

www.ergodesign.ro
Ergodesign: noptiere Gloss

Szel-Mob: două piese ce se încadrează stilului rustic, dar personalizate prin folosirea nuanțelor de roșu închis. Cele două piese au același rol – de depozitare, dar destinate unor zone diferite ale locuinței. Comoda cu sertare este pentru dormitor, iar consola suplă este pentru hol. Numitor comun: culoarea!

www.szelmob.ro
Szel-Mob: consolă pentru holuri

www.szelmob.ro
Szel-Mob: consolă încăpătoare

Haideți și voi la shopping!

Publicitate
Publicitate