logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Divanissimi lansează magazin nou

Specializat în producția de paturi și canapele tapițate, Divanissimi lansează luni, 6 martie, un nou magazin la Cluj. Adresa: Str. Croitorilor nr.11. Până acum, clujenii se obișnuiseră cu showroom-ul din complexul Real, de pe Bd. Muncii.

divanissimi_profil-2242
Canapele de calitate / Divanissimi.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  04 Martie 2017

Despre Divanissimi
Reprezintă o colaborare de excepție româno-italiană, adică design italienesc, executat de profesioniști cu experiență din România. Pe cei de la Divanissimi i-am tot admirat la târgurile de mobilă din România, cu standuri pline de culoare, având un mesaj de prospețime și confort pentru casele românilor. De altfel, acest producător pune accent pe comunicarea cu clientul, astfel că în showroom-urile Divanissimi se asigură consultanță, nu doar prezentarea mobilierului.

Magazine Divanissimi în România
Sunt două astfel de magazine în București, apoi câte unul în Iași, Constanța, Brașov și Timișoara. La Cluj tocmai se deschide cel de-al doilea magazin Divanissimi.

www.divanissimi.ro
Divanissimi: coltar Davis

www.divanissimi.ro
Divanissmi: canapea Davis

www.divanissimi.ro
Divanissmi: model Lake

Despre mobila Divanissimi
Canapelele sunt printre cele mai colorate disponibile în România, dar în combinații cromatice armonioase, ce urmăresc confortul vizual, pornind de la nevoia de odihnă a trupului și spiritului. Predomină culorile pastelate. Designul este modern, dar pornește de la baza stilului clasic, respectând nevoia de confort, relaxare, odihnă. Materiale: structura este din lemn masiv, iar partea de tapițerie este din materiale de calitate, foarte rezistente și ușor de întreținut.

www.divanissimi.ro
Divanissimi: canapea Snow

Dar nu ne credeți pe cuvânt! Mergeți și încercați voi produsele Divanissimi! Clujenii au de acum de două ori mai multe motive!

Publicitate