logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Canapeaua Bob se ajustează în funcție de spațiu

Canapeaua Bob a fost premiată anul acesta la Stockholm Furniture Fair, drept una dintre cele mai bune piese de mobilă expuse. Este o creație lansată de Bla Station (producător de mobilă din Suedia),  în colaborare cu designerii Thomas Bernstrand și Stefan Borselius.

canapea_bob_2-2245
Stați să vedeți ce poate face canapeaua Bob! / Dezeen.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Martie 2017

Canapeaua Bob este o inovație în ce privește modularitatea și utilizarea extrem de facilă. Denumită canapeaua cu posibilități nenumărate de configurare, poate fi folosită în poziții diferite în funcție de activitatea zilei. Se compune din mai multe module, cu ajutorul cărora oricine se poate juca în așa fel încât să dispună când de o canapea, când de un fotoliu sau chiar o bancă. Cele șase module sunt confecționate dintr-o structură solidă de placaj peste care s-a turnat spumă de înaltă rezistență și măsoară fiecare 26 cm.

www.dezeen.com
Canapeaua Bob – varianta colțar

www.dezeen.com
Canapeaua Bob - varianta fotoliu

Canapeaua Bob este disponibilă într-o varietate de culori și țesături textile, venind în întâmpinarea gusturilor cele mai diverse; modulele pot avea culori diferite, pentru a da și mai multă originalitate aceste piese de mobilă. Greutatea foarte redusă o face și extrem de simplu de mutat și transportat. Se recomandă deci oamenilor tineri, cu dispoziție de socializare și mutări dese prin țară. O așteptăm și în România!

www.dezeen.com
Canapeaua Bob - varianta pat

www.dezeen.com
Canapeaua Bob - varianta bancheta

Publicitate