logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Sophia România: perdele ca-n reviste

Știți acele reviste străine în care vezi perdele, draperii și alte țesături de casă cum nu crezi că vei vedea vreodată în România? Am descoperit un magazin de textile care aduce în țara noastră exact ceea ce vezi prin casele străine.

sophia_romania6-2256
Mii de modele textile pentru o atmosferă de acasă / Sophia-romania.ro
Andreea Chiru  |  07 Martie 2017

Sophia România are sediul central la Iași, dar showroom-urile sunt nenumărate și se găsesc în toată țara. Numai în București există cam patru magazine în care modelele sunt atât de numeroase și variate încât îți trebuie o zi întreagă ca să te poți decide la un singur model.

www.sophia-romania.ro

www.sophia-romania.ro

www.sophia-romania.ro

Stilurile de perdele și draperii Sophia România sunt de câteva feluri: clasic, Shabby Chic, vintage, Art Nouveau, rustic și modern, dar colecțiile sunt și mai variate de atât. Cele mai spectaculoase și cele mai noi sunt greu de potrivit într-o locuință privată – țesături din catifea naturală, în combinații cromatice pretențioase și care întrețin o atmosferă regală. O altă categorie de draperii și perdele Sophia România se bazează pe broderie, cu modele romantice, prețioase și feminine, care, de asemenea, își găsesc locul în spații de lux, pe care le îmbogățesc și înnobilează.

Și mai există și un alt stil la Sophia România: draperii și perdele cu modele moderne, foarte colorate, și pe care le vedem prin filmele străine sau revistele de amenajări interioare din Occident. Stil: Shabby Chic, rustic, provensal.

www.sophia-romania.ro

www.sophia-romania.ro

www.sophia-romania.ro

Pont: în magazinele Sophia România nu e vorba numai despre a cumpăra textilele care îți plac. Este și despre consultanță! O echipă de designeri sunt gata să asigure o ședință de două ore de consultanță gratuită la domiciliu, pentru a găsi soluția potrivită pentru orice locuință și orice preferință a clienților. Încercați-i!

Publicitate
Publicitate