logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Zen: scaunul care te relaxează

Bucin Mob este specializat în mobilierul pentru exterior, iar printre piesele sale cele mai de succes se numără câteva care-și datorează numele calităților inspirate de nevoia de relaxare a omului. Scaunul Zen este unul dintre acestea.

bucinmob_zen-2258
Scaunul de la Bucin Mob asigură o stare... Zen / Bucinmob.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Martie 2017

Scaunul Zen este mai degrabă un șezlong, potrivit unei stări de relaxare în mijlocul naturii. Este construit din lemn masiv de fag și are un design impunător, dar marea sa calitate constă în faptul că se pliază. Pe perioada iernii, spre exemplu, poate fi păstrat într-un colț al casei fără să ocupe prea mult spațiu. În perioada frumoasă a anului asigură confort complet, datorită spătarului înalt si lat, brațelor robuste, a șezutului încăpător și poziției înclinate în unghi de 120 de grade. Brațele scaunului Zen de la Bucin Mob sunt suficient de late încât să joace și rol de măsuță de cafea – poți pune ceașca de cafea sau paharul cu băutură fără să riști vreun accident. Producătorul recomandă amplasarea acestui scaun cu aspect de fotoliu rustic în orice spațiu exterior – terasă, grădină și chiar balcon.

www.bucinmob.ro
Design pentru relaxare: Zen, din lemn natural

Despre Bucin Mob
Cu o experiență de peste 20 de ani în industria producătorilor de mobilă din România, Bucin Mob este specializat în mobilierul pentru exterior și în fabricarea de uși și ferestre cu design inovator. Începând din anul 2017, Bucin Mob desfășoară un program de colaborare cu tineri designeri de produs din România, pentru ca piesele de mobilă create de aceștia să își păstreze originalitatea, dar să se adapteze produselor de serie.

Publicitate