Zen: scaunul care te relaxează

Bucin Mob este specializat în mobilierul pentru exterior, iar printre piesele sale cele mai de succes se numără câteva care-și datorează numele calităților inspirate de nevoia de relaxare a omului. Scaunul Zen este unul dintre acestea.

 +2
Scaunul de la Bucin Mob asigură o stare... Zen / Bucinmob.ro
  |  

Scaunul Zen este mai degrabă un șezlong, potrivit unei stări de relaxare în mijlocul naturii. Este construit din lemn masiv de fag și are un design impunător, dar marea sa calitate constă în faptul că se pliază. Pe perioada iernii, spre exemplu, poate fi păstrat într-un colț al casei fără să ocupe prea mult spațiu. În perioada frumoasă a anului asigură confort complet, datorită spătarului înalt si lat, brațelor robuste, a șezutului încăpător și poziției înclinate în unghi de 120 de grade. Brațele scaunului Zen de la Bucin Mob sunt suficient de late încât să joace și rol de măsuță de cafea – poți pune ceașca de cafea sau paharul cu băutură fără să riști vreun accident. Producătorul recomandă amplasarea acestui scaun cu aspect de fotoliu rustic în orice spațiu exterior – terasă, grădină și chiar balcon.

 +2 www.bucinmob.ro Design pentru relaxare: Zen, din lemn natural
Despre Bucin Mob
Cu o experiență de peste 20 de ani în industria producătorilor de mobilă din România, Bucin Mob este specializat în mobilierul pentru exterior și în fabricarea de uși și ferestre cu design inovator. Începând din anul 2017, Bucin Mob desfășoară un program de colaborare cu tineri designeri de produs din România, pentru ca piesele de mobilă create de aceștia să își păstreze originalitatea, dar să se adapteze produselor de serie.


Încălzitoare exterioare: soluții de încălzire a terasei

Terasele și balcoanele sunt primele spații din care ne retragem atunci când începe sezonul rece. Există însă în România mai multe soluții de a le păstra calde și primitoare, tot timpul anului. Sunt soluții accesibile și eficiente.

 +6
Nu intrăm în casă imediat ce a venit toamna! Ci încălzim spațiile în aer liber / Utihita.be
  |  

Încălzitoarele exterioare pentru balcoane și terase sunt de mai multe feluri și acoperă atât nevoia practică de încălzire, cât și dorința unui element care, estetic, să nu încurce. În România, sunt populare încălzitoarele cu raze infraroșii sub forma panourilor radiante și a încălzitoarelor încorporate mobilierului de terasă.

 +6 www.heaterlab.com Te poți bucura de soare și priveliște pe terasă chiar și în zilele reci - cu încălzitoare de exterior

Avantaje:
•    Încălzitoarele cu raze infraroșii acționează asemenea razelor de soare, încălzind corpurile, și nu încăperea.
•    Temperatura poate fi reglată de către utilizator, după bunul plac.
•    Viteza de încălzire este extrem de rapidă, iar costurile de consum sunt foarte reduse. Materiale de lucru: aluminiu și inox, cu protecție împotriva ploii și umidității.
•    Se amplasează pe tavan sau pe perete, la o înălțime de peste 1,8 metri.
•    Încălzitoarele exterioare cu raze înfraroșii sunt perfect silențioase, nu le auzi, și nu generază curenți sau aer sau ridicarea prafului; sunt și inodore. În România, se folosesc cu succes atât în spații private (terase și balcoane), cât și în spațiile HoReCa (terase deschise, restaurante, săli de sport).

Modele populare:
Încălzitorul de terasă Heat & Sound & Light 4.0 kW de la Solamagic este un produs inovator, care asigură nu doar încălzirea teraselor, ci și o atmosferă propice petrecerilor cu prietenii. Pe lângă componenta de încălzire cu infraroșu, Heat & Sound & Light 4.0 kW asigură iluminarea spațiului și este prevăzut cu sistem audio pentru muzică. Sonorizarea, încălzirea și iluminarea teraselor exterioare pot fi folosite simultan sau alternativ, depinde de nevoile momentului.

 +6 www.incalzitoareterase.ro Încălzitorul de terasă Heat & Sound & Light

Încălzitorul Omnis de la Nordinova se folosește atât pentru terasele deschise, cât și pentru cele închise. Constă într-o adevărată piesă de mobilier - încălzitorul este încorporat unei mese de bar, prevăzută cu blat în jurul căruia se pot petrece clipe vesele. Perioada de viața a becului este de 5000 - 7000 de ore; încălzitorul de terasă Omnis asigură încălzire pe trei direcții.

 +6 www.nordinova.ro Model Statio Negru

Încălzitorul de terasă TERM 2000 de la Euroart are un design elegant, plăcut vederii, putând fi montat atât pe verticală, cât și pe orizonatală - depinde de criteriile spațiului. Reflectorul de căldură este de tip Bi-Focus ce asigură încălzire uniformă. Estetic, încălzitorul de terasă TERM 2000 este disponibil în două variante de culoare - Silver și Gold. Cântărește puțin, sub 3 kg, și, în ciuda puterii de încălzire, are dimensiuni reduse: 51 x 9,5 x 12,5 cm.

 +6 www.euro-art.ro Încălzitor exterior model TERM 2000

Încălzitorul HEATSCOPE ® SPOT, disponibil în România prin ExclusivDesign, se numără printre cele mai noi modele sub aspectul estetic. E prevăzut cu tehnologie de încălzire cu halogen prin tuburi de carbon, generând un consum de energie cu 30% mai mic decât în cazul modelelor tradiționale. Alternative: cu panou de comandă sau cu telecomandă.

 +6 www.exclusivdesign.ro Încălzitor terasă deschisă, model Heatscope Spot

Evident, există foarte mulți producători și distribuitori de încălzitoare exterioare în România. Un astfel de produs se alege în funcție de necesitățile fiecăruia: spațiu de încălzit, buget și design.


Moir: cum să dai stil terasei tale, în zilele de plajă

Mobilierul pentru terase devine un domeniu tot mai emancipat. Cine mai face plajă, chiar și pe terasa de acasă, pe un banal prosop întins pe jos, lângă piscină? O soluție pe cât de elegantă, pe atât de inedită o reprezintă covoarele de plajă Moir.

 +11
Terasa din jurul piscinei de acasă, mobilată cu stil - Moir.ro
  |  

STIL: Covoarele de plajă Moir sunt inspirate de stilul glamour al vedetelor de la Hollywwod și garantează teraselor românești un aspect sofisticat, fiind și extrem de practice. Predomină modelele geometrice, formele îndrăznețe și combinații de culori ce atrag privirea. Datorită designului de inspirație VIP, covoarele de plajă Moir au și efect estetic, ca accesorii decorative.

 +11 www.moir.ro Model You and Me

 +11 www.moir.ro Model You and Me, loc sub soare pentru cupluri

DIMENSIUNI: Covoarele de plajă marca Moir au dimensiuni foarte mari, între 2 și 4,5 metri lungime, asigurând locuri de plajă pentru mai mult de o persoană. În acest fel, devine inoportună prezența altor piese de mobilă pentru exterior. Deci investiția în mobilarea terasei sau spațiului din jurul piscinei se reduce substanțial. Pe un covor Moir te poți întinde cu totul sau îți poate folosi ca suport pentru cap.

 +11 www.moir.ro Model Overlap

 +11 www.moir.ro Model Overlap, și practic, și estetic  

MATERIALE: Covoarele de plajă Moir sunt confecționate din fibre de polietilenă, rezistente la razele UV, putând fi lăsate în soare pe parcursul întregii zile, fără a afecta intensitatea culorilor sau geometria modelului.

 +11 www.moir.ro Model Twist and Shout

 +11 www.moir.ro Model Twist and Shout, accesoriu pentru spații sub cerul liber

MODELE: Covoarele de plajă Moir sunt disponibile predominant cu forme geometrice și combinații de maxim trei culori. Nuanțele sunt intense și contrastante, dând un plus de culoare și personalitate terasei de acasă sau spațiului din jurul piscinei.

 +11 www.moir.ro Model Moonbeam

 +11 www.moir.ro Model Marquis în două culori elegante, alb și negru

 +11 www.moir.ro Model Marquis în trei culori


Cu masa Peak nu mai ai nevoie de lumină

TrendFurniture dispune de o gamă de mobilier luminos, ce combină funcţionalitatea clasică a mobilierului cu nevoia de lumină specifică oricărei încăperi. E vorba despre masa Peak, o vedetă a barurilor, cu un design absolut inedit.

 +5
Trendfurniture.ro
  |  

Mobilierul luminos face parte din cea mai nouă generaţie de mobilier din România şi deşi pare concepută special pentru spaţiile HoReCa, în realitate este foarte utilă şi într-o locuinţă privată. Masa Peak este de fapt mobilier de bar, o masă în jurul căreia să se poată strânge prietenii la un pahar de vin.

 +5 www.trendfurniture.ro Dimensiunile pot fi personalizate la cererea clientului


Masa Peak de la TrendFurniture are un design aparte, ce contribuie la originalitatea sa. Piciorul de susţinere este principala vedetă, atrăgând atenţia prin forma masivă, conică şi mai ales prin funcţia de iluminare a spaţiului. Ca material de confecţie, este din polietilenă albă.
Blatul mesei Peak de la TrendFurniture este rotund, din sticlă transparentă, ceea ce permite luminii piciorului să ardă nestingherit. Sistemul de iluminare este de tip RGB, astfel că poate da lumină albă sau colorată, în funcţie de preferinţe. Masa Peak se aprinde printr-o atingere de buton.

 +5 www.trendfurniture.ro Șampanie la rece. Cum altfel?

Masa Peak de la TrendFurniture are incluse şi accesorii specifice mobilei de bar – frapieră ataşată, scrumieră şi suport cu agăţătoare. Graţie materialelor de confecţionare, masa Peak poate fi utilizată atât în spaţii acoperite, cât şi în aer liber, fiind extrem de rezistentă şi durabilă.

 +5 www.trendfurniture.ro Suport cu agăţătoare, ataşat mesei luminoase Peak

 +5 www.trendfurniture.ro Masa Peak este un exemplu ideal de mobilă luminoasă


Mobilierul Bucin Mob aduce pădurea la tine în curte

Amenajaţi grădina în stil unic! Bucin Mob are o varietate de mobilier outdoor, stilul consacrat fiind clasic şi cât mai natural.

 +2
Bucuraţi-vă de seri liniştite alături de familie » www.bucinmob.ro
  |  

Cu o vechime de 20 de ani în domeniu, Bucin Mob, pune în valoare frumuseţea lemnului masiv de brad, oferind clienţilor momente de relaxare alături de cei dragi. Setul Clara conţine două băncuţe – cu câte două, maxim trei locuri fiecare – şi o masă ovală. Piesele de mobilier cu finisaj în nuanţe naturale, sunt tratate cu vopseluri care rezistă capriciilor vremii, dar ca orice corp de mobilier, trebuie îngrijit şi tratat din când în când.