logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Thafn – cea mai suplă bibliotecă din România

Publicitate
Andreea Chiru  |  26 Ianuarie 2016

În timp ce casele românilor se construiesc tot mai mari și spațioase, designerii români încearcă să reducă dimensiunile mobilierului, să simplifice aspectul pieselor și să crească funcționalitatea lor.

Biblioteca propusă de echipa atelierului Materia din București poartă un nume exotic, Thafn, dar întrunește calitățile unei piese de mobilier nelipsită din casele românilor. Şi nici măcar nu e o simplă bibliotecă, ci poate servi ca spațiu de păstrare a cărților, CD-urilor și DVD-urilor.

www.itsmateria.com
Design simplu și totuși inedit: rafturi din lemn de stejar

Biblioteca Thafn de la Materia este confecționată din lemn de stejar și poate fi suspendată pe orice perete al casei. Designul minimalist și gradul mare de funcționalitate o recomandă pentru amenajările interioare ingenioase, ultramoderne. Forma bibliotecii Thafn este inspirată de simplitatea maiestuoasă a naturii.

Biblioteca Thafn de la Materia este finisată cu ajutorul unei tehnici de inspirație japoneză, shou sugi ban, tehnică ce presupune carbonizarea în locul vopsirii lemnului, rezultând un aspect periat, natural al mobilierului în cauză.

www.itsmateria.com
Atelierul Materia a participat cu succes la târgul imm Cologne 2016

Publicitate