logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Accesorii utile din lemn natural

Dincolo de marii producători de mobilă din România, deja cunoscuți pe piața de profil, se dezvoltă o nouă generație de tâmplari care aleg să-și deschidă propriile afaceri și să-și vândă produsele în regim de produse la comandă, în loc să se angajeze în marile fabrici.

tamplar-4961
Tâmplărie și imaginație/Tamplaria fermecata
Publicitate
Andreea Chiru  |  11 Februarie 2020

Realizează mobilă și accesorii pentru casă în cele mai neașteptate forme de design, folosind cu precădere materiale de calitate – lemn masiv și lacuri prietenoase cu mediul – și sunt într-o continuă căutare a acelui ceva care să transforme produsul lor într-unul unic. Acești tâmplari sunt oameni tineri, pasionați de frumos și lucrul cu lemnul. Profiturile nu se compară cu cele ale marilor producători de mobilă și accesorii, dar afacerile lor merg din ce în ce mai bine. Iată două exemple de produse pline de originalitate și farmec.

Sub denumirea de Tâmplăria fermecată găsiți un tâmplar pasionat de tradiționalele tocătoare de lemn pentru uz în bucătărie. Spre diferență de alte tocătoare, cele de la Tâmplăria fermecată sunt perfect rotunde și… vopsite! Sunt personalizate cu diverse modele de inspirație etno care le face să fie nu doar practice, ci și din cale afară de interesante ca accesorii decorative. Se pot folosi atât pentru tăierea alimentelor, cât și pentru „expunerea” lor la masă, pot servi chiar ca platouri de pe care să se ia o gustare. Sunt confecționate manual din lemn și se pot realiza la comandă și pe dimensiunile dorite de client. Tâmplăria fermecată are atelierul în Timișoara, iar pentru comenzi se poate apela numărul de telefon 0765424697.

Tamplaria fermecata
Tamplaria fermecata
Tamplaria fermecata

Pentru cei care apreciază stilul rustic în spațiile office, Atelierul din pădure realizează stand-uri speciale pentru laptopuri. E vorba de un soi de măsuțe care se pot folosi atât pe blatul de lucru al unui birou, cât și ținut pe genunchi. Confecționat din lemn de stejar, acest stand se demontează foarte ușor, putând fi transportat în oraș fără mari dificultăți. Rezultă câteva componente suple, cu un sistem de strângere simplu. Pe cei de la Atelierul din pădure îi găsiți pe Facebook.

Atelierul din padure
Atelierul din padure
Atelierul din padure

Publicitate
Publicitate