logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Ambiente 2020 – primele impresii

Un nou eveniment major ocupă paginile presei dedicate industriei accesoriilor pentru casă și bunurilor de consum: ediția 2020 a târgului Ambiente. Anul acesta, Ambiente se desfășoară în perioada 7-11 februarie.

ambiente-4957
Industria accesoriilor pentru casă s-a mutat la Frankfurt/Ambiente.messefrankfurt.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Februarie 2020

Ambiente este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului, înregistrând cele mai noi tendințe în ce privește bunurile de consum pentru casă. Se organizează în trei mari sectoare: Living, Dining și Giving.

Sectorul Dining este cel mai fascinant, atrăgând de regulă cel mai mare interes. Se adresează atât specialiștilor din domeniul HoReCa, cât și distribuitorilor de bunuri de consum, firmele care expun acoperind o varietate de produse, de la ceramică și accesorii pentru servirea mesei până la aparatură electrică din ce în ce mai inovatoare. Se observă deja la Ambiente 2020 câteva trenduri: un accent deosebit îl reprezintă culoarea – nuanțe vibrante, intense, mereu în combinații menite să exprime contrast; materiale neașteptate, personalizarea cromatică a aparatelor folosite pentru prepararea și servirea mâncării, o combinație fascinantă de rafinament în stil modern.

www.ambiente.messefrankfurt.com
Serviciu pentru ceai/cafea
www.ambiente.messefrankfurt.com
Tacâmuri pentru prepararea mâncării
www.ambiente.messefrankfurt.com
Set inedit de vase pentru bucătăria anului 2020

În sectorul Living se observă un interes pentru formele rotunde și rotunjite, atât în ce privește mobilierul, cât și la nivelul accesoriilor decorative. Se menține trendul culorilor vii și în plus se afirmă noi forme cu funcții practice – cât de nostim poate fi elementul care sprijină cărțile să nu cadă de pe raft?

www.ambiente.messefrankfurt.com
Element pentru delimitarea cărților în bibliotecă
www.ambiente.messefrankfurt.com
Fotoliu rotund, din ce în ce mai colorat

Sectorul Giving se adresează tuturor celor interesați de cadouri, de la mici și mari accesorii practice sau decorative, la bijuterii sau chiar sacoșe nostime de toată mărimile și culorile. Veselie, tinerețe și prospețime sunt tendințele ce caracterizează acest sector.

www.ambiente.messefrankfurt.com
O idee veselă pentru cadouri: cercei în trend
www.ambiente.messefrankfurt.com
Accesorii decorative de făcut cadou
www.ambiente.messefrankfurt.com
Tăvițe decorative și practice pentru prieteni

Revenim zilele următoare cu concluziile Ambiente, ediția 2020.

Publicitate