logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

ASKONA a deschis al optulea showroom

Rețeaua internațională ASKONA, important producător de paturi, saltele, canapele și accesorii pentru un somn sănătos, s-a extins în România odată cu deschiderea unui nou showroom, în Pipera. Acesta este al optulea magazin din cadrul grupului Askona România și poate fi vizitat la parterul clădirii Hyperion Towers.

ASKONA a deschis al optulea showroom
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 Aprilie 2023

Deschiderea noului showroom ASKONA a avut loc în data de 21 aprilie, în cadrul unui eveniment privat la care au participat designeri și arhitecți de top din România. ASKONA vine în întâmpinarea clienților cu articole premium, ce promovează un somn sănătos și odihnitor. De la paturi configurate într-o varietate de opțiuni și stiluri până la saltele hipoalergenice de înaltă calitate și rezistență, ce susțin în mod corect coloana vertebrală, în colecțiile ASKONA se găsesc toate soluțiile pentru un dormitor de 5 stele.

„În realizarea paturilor ASKONA sunt folosite țesături tratate împotriva umezelii și a murdăriei. Vorbim de materiale durabile, hipoalergenice, fără emisii nocive. În completarea paturilor, le propunem clienților saltele la un raport excelent calitate-preț, împărțite în funcție de gradul de rigiditate și numărul blocurilor de arcuri. Fiecare model de saltea este testat în 50 de cicluri de rulare, care echivalează cu 30 de ani de utilizare”, a declarant Alexandru Cioroiu, director de vânzări ASKONA România.

Materialele certificate de înaltă rezistență și compoziția naturală sunt o garanție a gradului de confort în cazul articolelor brandului ASKONA. Calitatea produselor este reflectată și în reputația de care se bucură compania în industria ospitalității. Astfel, lanțuri hoteliere precum Hilton, Radisson SAS sau Marriott și-au echipat penthouse-urile și apartamentele cu produse ASKONA, pentru a le asigura oaspeților un somn de calitate.

www.askona.ro

Noul showroom se întinde pe o suprafață de 320 metri pătrați, se află în Hyperion Towers (Bd. Pipera nr. 1) și este deschis de luni până vineri între 10:00 – 19:00, sâmbăta între orele 10:00 – 17:00 și duminică între orele 10:00 – 15:00. Acesta se alătură altor șapte showroom-uri din cadrul grupului: patru în București și câte unul în Constanța, Brăila și Brașov.

www.askona.ro
www.askona.ro

Pe site-ul Askona, se derulează în prezent mai multe campanii de prețuri reduse, unele cu până la 60%, la articole din toată gama de produse pentru bedding. Aceste campanii au fost lansate la începutul lunii, cu ocazia sărbătorilor pascale, și se vor derula până în 30 aprilie.

Despre ASKONA
ASKONA are o vechime de 80 ani pe piața internațională și dispune de 30 fabrici în Europa și de peste 200 milioane de articole produse până în prezent. Compania face parte din corporația suedeză Hilding Anders, cea mai mare companie producătoare de produse pentru somn din Europa și Asia. Toate produsele și serviciile ASKONA sunt concepute pentru a îmbunătăți în mod semnificativ calitatea somnului.

Publicitate