logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Atelier Moldoveanu – cum să transpui arta în amenajări interioare

Pasiunea pentru spații armonioase s-a transmis din tată în fiu în familia Moldoveanu, iar ceea ce poartă astăzi denumirea Atelier Moldoveanu este o combinație de servicii speciale și variate care să ilustreze talentul pur, transformând un loc anost, învechit într-unul plin de viață și mai ales de originalitate.

Atelier Moldoveanu – cum să transpui arta în amenajări interioare
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Mai 2023

Povestea acestui atelier de servicii de amenajare interioară a pornit de la Cornelia și Claudiu Moldoveanu, care au reușit să-și afirme talentul nu doar pe plan național, ci mai ales internațional încă din timpul anilor de comunism. Atelierul în sine l-au înființat imediat după Revoluție, proiectându-l ca pe un loc de realizare a corpurilor de iluminat, fiecare reprezentând un proiect unicat. Corpurile se făceau din sticlă modelată la cald și metal, după o metodă proprie, denumită metoda Moldoveanu.

Ulterior, materialele de lucru s-au înmulțit, adăugându-se și lemn, iar de la corpuri de iluminat s-a trecut și la obiecte de casă realizate pe comandă, ori la inspirație, având aceeași calitate: obiect unicat. Până la atelierul de azi a mai fost un singur pas – la cererea unor cunoștințe, cei doi soți au amenajat interiorul unei locuințe, ceea ce a adăugat pe lista serviciilor și pe cel de amenajare interioară.

Atelier Moldoveanu este în prezent condus de Petru Moldoveanu, fiul celor doi artiști, și de soția acestuia, amândoi fiind arhitecți de profesie. Atelierul este recunoscut pentru un stil estetic aparte, original, marcat de culori explozive, corpuri de iluminat atipice, materiale tradiționale și soluții inedite. Atât proiectele de amenajare, cât și produsele se execută în cadrul atelierului, mai ales corpurile de iluminat sau elementele metalice de separare, organizare și mobilare a spațiilor. În cadrul atelierului se realizează și producție de scări și balustrade, în special din metal. Decorarea pieselor de mobilier indoor și outdoor cu alamă este o altă carte de vizită a acestui atelier.

„Suntem în măsură să inventăm, armonizăm și executăm orice extravaganță în spațiul dumneavoastră!” – se arată pe site-ul Atelier Moldoveanu.

www.ateliermoldoveanu.ro
www.ateliermoldoveanu.ro
www.ateliermoldoveanu.ro
www.ateliermoldoveanu.ro

 

Publicitate
Publicitate