logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cât de mult roșu ai voie în baie?

Ne plac culorile puternice și am vrea să ne bucurăm de ele și în casă, nu doar vestimentar. Să luăm, de exemplu, culoarea roșie. Câți dintre noi nu o adoră? Totuși, parcă nu avem curajul de a o integra amenajării locuinței, să zicem în baie. Și totuși, de ce nu?

baie_rosie-3956
Când vine vorba de culoare tare în baie, mai puțin înseamnă mai mult/Toptradespeople.co.uk
Publicitate
Andreea Chiru  |  11 Martie 2019

Nu recomandăm sub nicio formă acel curaj absolut nebun întâlnit în numeroase dintre băile pensiunilor nou construite prin zonele de vacanță ale țării: gresie și faianță în cele mai intense nuanțe de roșu, de sus până jos. În baie, această culoare vibrantă capătă cu adevărat putere doar în rol de produs-accesoriu.

Metal Red de la Somproduct

www.somproduct.ro

Această piesă de mobilier e cea mai potrivită pentru a purta culoarea roșie în baie: un dulăpior de medicamente, de suspendat pe peretele băii. Nuanța îl semnalizează foarte bine și reprezintă și o soluție șic de a da acestei încăperi un aer neconvențional. Designul este elegant, modern și plin de discreție: ușa e din geam mat și se închide cu cheiță.

Cherry Red de la Decostore

www.decostores.ro

Așa ceva chiar n-am mai văzut! Culoarea de accent, roșul pasiunii, a ajuns pe peria de WC. Inspirată alegere, mai ales că tocmai această nuanță a determinat și designul periei – cireașă coaptă. Peria în sine și suportul sunt roșii, iar mânerul este verde, imitând perfect fructul verii. Iată o soluție elegantă pentru un accesoriu mai puțin elegant!

Ce ziceți?

Publicitate