logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Chiuvetă sau chitară? Amândouă!

Echipa Global Design Suceava are o propunere originală pentru băile românilor: muzica de chitară. Pasiunea pentru "zdrăngănit" a fost transpusă sub forma unei chiuvete nemaivăzute: în formă de instrument muzical.

global_design_chiuveta-1079
O baie fără pereche - Global-design.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  12 Aprilie 2016

Semn că românul s-a născut artist, producătorii de mobilă din România iau cu asalt imaginația cumpărătorilor. Global Design Suceava a realizat pentru băile din România un concept nou, menit să contribuie la crearea unei atmosfere și mai plăcute în baie.

www.global-design.ro

Este vorba despre mobilierul de baie în formă de instrument muzical. Global Design Suceava a realizat o chiuvetă în formă de chitară, o formă atât de fidelă realității încât ți se rupe inima să o folosești.

Chiuveta în formă de chitară este confecționată din MDF infoliat negru cu finisaj lucios. Blatul chiuvetei de la Global Design Suceava este din material de compozit, în culoarea sanded papyrus. Dimensiunile propuse de producător sunt 150 cm lungime, 60 cm adâncime și 35 cm înălțime. Dar la cererea clientului, chiuveta în formă de chitară poate fi produsă cu specificații tehnice diferite.

www.global-design.ro

Publicitate