logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Tiramisu – prăjitură modulară!

Publicitate
Andreea Chiru  |  13 Aprilie 2016

O cheamă Tiramisu și cu ea se poate descurca orice bărbat. Canapeaua de la Aramis Feeling este confecționată din burete rezistent, cu grad ridicat de duritate. Tocmai datorită miezului său, canapeaua Tiramisu cântărește mai puțin de 17 kg, putând fi mutată cu ușurință în diverse colțuri ale încăperii.

www.aramisfeeling.ro
Canapeaua Tiramisu s-a întins să se culce

Buretele are și rol ergonomic, păstrând o poziție corectă, sănătoasă a corpului pe durata nopții. În variantă de pat, Tiramisu se folosește cu o pilotă ce astupă linia de îmbinare a saltelei. Dincolo de variantele de culoare puse la dispoziția cumpărătorilor, canapeaua Tiramisu are avantajul modularității, făcând trecerea de la canapea la pat foarte simplu și rapid, printr-o simplă răsturnare a spătarului. Astfel, se simplifică și neplăcuta rutină matinală: patul se strânge foarte ușor, fără să fie nevoie a fi tras, ridicat, împins etc.

www.aramisfeeling.ro
Pat Tiramisu: blat de zmeură și un strat de ciocolată

Canapeaua Tiramisu de la Aramis Feeling are și un prieten de nădejde, la fel de util la casa omului: fotoliul Mini Tiramisu, o micuță piesă de mobilier, la fel de dulce, tinerească și vioaie, care poate servi atât de fotoliu, cât și de taburet, printr-o simplă mișcare ușoară. Nici canapeaua, nici fotoliul Tiramisu nu au arcuri, cuie sau structură tare. Sunt modulare, ca o joacă de copil.

www.aramisfeeling.ro
Mini Tiramisu: o porție sățioasă de confort

www.aramisfeeling.ro
Un taburet jucăuș, în diverse combinații de culoare

Publicitate