logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Favi – cum să adaugi spațiu de depozitare în baie

Dacă baia ta e atât de mică încât trebuie să alegi între mașina de spălat și mobilierul pentru depozitare, nu dispera! Produsele de mobilă de la Favi vin cu soluții ce fac să încapă într-o baie atât mașina de spălat, cât și un dulap plus coșul de rufe murdare.

favi-3370
Colecția Versus de la Favi adaugă spații băilor mici
Publicitate
Andreea Chiru  |  21 Mai 2018

E vorba despre câteva produse simple, dar cu un design isteț, special creat pentru a compensa lipsa spațiului din baie. Acestea reprezintă soluții satisfăcătoare și cochete pentru a avea în baie tot ce-ți trebuie.

www.favi.ro

Dulapul pentru mașina de spălat este una dintre soluțiile propuse de Favi – un corp de mobilier ce include spații de depozitare și loc special pentru mașina de spălat. Această piesă de mobilă poartă denumirea de Versus și are aspectul unui birou. În partea deschisă este amplasată mașina de spălat, în vreme ce soluțiile pentru spălare se păstrează în dulapul integrat aceleiași piese.

www.favi.ro

Din colecția de baie Versus face baie și etajera pentru… WC. Este special concepută pentru a fi amplasată deasupra vasului de WC, și dispune atât de o poliță la vedere, cât și de un dulap suspendat, cu uși. Foarte practic pentru păstrarea articolelor de igienă.

www.favi.ro

Colecția Versus de la Favi e completată și de un dulap înalt și îngust cu numeroase spații de depozitare, închise cu uși pentru discreția articolelor de depozitat. În partea inferioară a dulapului de tip coloană este integrat și coșul de rufe murdare, cu deschidere rabatabilă.
Întreaga colecție Versus de la Favi  a fost creată cu gândul la nevoia de depozitare discretă, funcție îndeplinită deodată cu celelalte funcții de care nu te poți lipsi în baie. Materiale: pal melaminat.
 

Publicitate
Publicitate