logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Dulapul Riviera: încântare pentru cei mici

Mai mult decât  oricine, copilul are nevoie de o cameră a lui special amenajată. Și nu doar din punct de vedere funcțional, cât mai ales estetic, pentru că această încăpere trebuie să creeze o atmosferă primitoare și plină de creativitate.

zetam1-3366
Spațios, rezistent, tematic - Riviera/Zetam.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Mai 2018

Cu alte cuvinte, mai mult decât în orice altă încăpere, în camera copilului, fiecare piesă de mobilier trebuie să răspundă unor exigențe practice, dar și să spună o poveste. Dulapul Riviera de la Zetam corespunde perfect. Confecționat din lemn masiv, dulapul Riviera  este vopsit într-o nuanță clasică, albă, ce-l face simplu de integrat oricărui stil de amenajare. Reprezintă o piesă de mobilier chiar pe gustul celor mici.

www.zetam.ro

A fost conceput în cadrul colecției cu același nume, având o tematică marină. Mânerele ușilor pentru dulap au un design plăcut și sunt ușor de mânuit; spațiul de depozitare e împărțit în două sertare prevăzute cu sistem de închidere silențioasă, și cu două uși înalte ce ascund mai multe polițe.
Tematica marină e creată în special pentru băieței, dar dulapul Riviera se poate integra și într-o cameră pentru fetițe.
 

Publicitate